@Agonia777 tule, przykro mi
reklama
ilmenau
Fanka BB :)
Dziewczyny, o północy odeszły mi wody, pojechałam do szpitala i juz na świecie jest Mała Anastazja 3kg i 51 cm straciłam mnóstwo krwi, było lyzeczkowanie i bedzie kontrolna morfologia. Pod koniec błagałam o nacięcie krocza. Urodziłam o 7.46.
Cudowna!!! Niech zdrowo rosnie a mama jak najszybciej wraca do sił! :*
ilmenau
Niestety beta poniżej 2 ... .........
Przykro mi kochana!!!
Margit2018
Agonia znasz zasadę że in vitro się udaje tylko trzeba probować . Masz mrozaczki a to dużo. Zresztą są jeszcze czechy a tam to już raczej musi się udać. Nie załamuj się szkoda czasu, tak jak Annemarie idź dalej i nie rozstrząsaj.Niestety beta poniżej 2 ... .........
@Agonia777 zreasumuj nam dotychczasowe badania. Zrobim burze mozgow
annemarie
Nie wiem jak oni to robia ,ale jesli to nie zafalszowany test to bede 3 raz po rzad w ciazy dzieki Klinice w Pradze, W klinice tutaj pierdylion razy im sie to nie udalo.Da sie ? DaAgonia znasz zasadę że in vitro się udaje tylko trzeba probować . Masz mrozaczki a to dużo. Zresztą są jeszcze czechy a tam to już raczej musi się udać. Nie załamuj się szkoda czasu, tak jak Annemarie idź dalej i nie rozstrząsaj.
A jak nie bede to lecimy dalej z koksem
Sol
Dziewczynki u mnie też dobrze.
Jest [emoji176] yes...!
Kropek ładnie umiejscowiony wszystko wygląda ładnie.. Taaak się cieszę!
Przypomnę wam, że to ostatni z moich 6 zarodków, leniuszek 6 dniowy. Transfer numer 4, szczęśliwy dosłownie rzutem na taśmę. Jedyny na naturalnym cyklu bo się uparlam.
8dpt test sikany +
9dpt test sikany +
10dpt krwawienie, dość silne
12dpt beta 333
14dpt beta 963
32dpt serduszko bije, wymiary na 6tydz 5 dzień ciąży.
Aaaaa........! Ciszę się i oczywiście obaw ciąg dalszy.
A Wam wszystkim gratuluję tych pięknych poniedziałkowych wiadomości. [emoji173]️
Jest [emoji176] yes...!
Kropek ładnie umiejscowiony wszystko wygląda ładnie.. Taaak się cieszę!
Przypomnę wam, że to ostatni z moich 6 zarodków, leniuszek 6 dniowy. Transfer numer 4, szczęśliwy dosłownie rzutem na taśmę. Jedyny na naturalnym cyklu bo się uparlam.
8dpt test sikany +
9dpt test sikany +
10dpt krwawienie, dość silne
12dpt beta 333
14dpt beta 963
32dpt serduszko bije, wymiary na 6tydz 5 dzień ciąży.
Aaaaa........! Ciszę się i oczywiście obaw ciąg dalszy.
A Wam wszystkim gratuluję tych pięknych poniedziałkowych wiadomości. [emoji173]️
reklama
Szczescie1986
Gratulacje jaka niunia pieknaDziewczyny, o północy odeszły mi wody, pojechałam do szpitala i juz na świecie jest Mała Anastazja 3kg i 51 cm straciłam mnóstwo krwi, było lyzeczkowanie i bedzie kontrolna morfologia. Pod koniec błagałam o nacięcie krocza. Urodziłam o 7.46.
Podziel się: