reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Justynko miałam to samo tylko u 10latki. Pediatra zbadała i powiedziała że to gruczoły zaczęły działać, teraz ma takie guzki i gdzieś za 2 lata dostanie okres. Choć córeczka mówi że nie dostanie:rolleyes2: pytam dlaczego? Na co ona odpowiada- bo nie chcę!!!!!! Ale oczywiśxie idź to sprawdzic ale chyba córa ci zaczyna dojrzewać:)
Dzięki za słowa pocieszenia. [emoji8] Też mi się wydaje, że to już dorastanie ale jednak strach jest, że coś się dzieje. Umówiłam się do pediatry a z ginekologiem dziecięcym, to już gorzej. U mnie w mieście nie ma, w Opolu przy szpitalu już nie przyjmuje. Rzekomo w jednym miejscu przyjmuje ale jak na złość ciągle zajęte.

reklama
To ja tez z innej beczki[emoji173]️[emoji173]️
Beta Megi mi kopa dala:)
I pamietajcie ze jeszcze sie nie cieszymy bo to Ovitrelle moze byc, ok:p
Ja tam się po cichu cieszę. [emoji8] ten ovitrelle to już dawno brałaś z tego co pamiętam i nie była to dawka dla słonia, żeby dawać dzisiaj taką drugą krechę.

Dziewczyny, o północy odeszły mi wody, pojechałam do szpitala i juz na świecie jest Mała Anastazja :wink: 3kg i 51 cm ;)straciłam mnóstwo krwi, było lyzeczkowanie i bedzie kontrolna morfologia. Pod koniec błagałam o nacięcie krocza. :mad::( Urodziłam o 7.46.
Jaka śliczna księżniczka. Nabierajcie sił i cieszcie się sobą. Gratuluję. [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Mieciu a co u Ciebie? Albo jestem ślepa albo nie widziałam od Ciebie żadnych wieści już dłuższy czas. [emoji6]

Dzieki, ze pytasz Justin, u mnie narazie cisza, czekam na wizyte w sobote, ostatnia byla 2 tyg temu, kiedy wykryli tego malego krwiaczka, wiec mam nadzieje, ze u chlopka lego wszystko ok i krwiaczek sie nie powiekszyl. Od tygodnia nie mialam po raz pierwszy zadnych plamien wiec trocje mniej psychozy ;). Jesli ta sobota pojdzie ok to mam na 3 pazsziernika usg i test pappa w 12 tyg, to bedzie pierwsze basanie na tutejsza sluzbe zdrowia bo przed 12 tyg oni kijem cie nie dotkna wiec mam nadzieje, ze nic sie po drodze nie spieprzy!

Do góry