Od dnia transferu do kiedy ?
Ja bralam 5mg tylko wieczorem ale mialam zapisane 2x1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bralam 5mg tylko wieczorem ale mialam zapisane 2x1
Gosia progesteron może weź zaraz po pobraniu krwi... resztę wzielabym normalnie.Mam do Was pytanko? Oprócz bety badam estradiol i progesteron i ile czasu musi upłynąć od przyjęcia leku by wynik był miarodajny. Rano leki biorę o 6 a lab pobiera krew między 7 a 10. Ostatnio minęły 3,5 h od przyjęcia leku.
Ja bym pojechała na usg... tez krwawilam mocno na drugi dzien okropne duze skrzypy po 2-3cm a dzdzia zdrowa..Jutro na usg pojade. Dzis nie mam sily. Najgorsze jest to jak czytam strony o poronieniu i dochodze do wzgledu, ze tak naprawde mialam tylko kariotypy, v leiden i ana zrobione. Cala reszta nietknieta, normalnie kurwica mnie bierze. Jutro ich zapytam, ile razy jeszcze mam ronic, aby ruszyli dupy i porobili dalsze badania.
Jutro na usg pojade. Dzis nie mam sily. Najgorsze jest to jak czytam strony o poronieniu i dochodze do wzgledu, ze tak naprawde mialam tylko kariotypy, v leiden i ana zrobione. Cala reszta nietknieta, normalnie kurwica mnie bierze. Jutro ich zapytam, ile razy jeszcze mam ronic, aby ruszyli dupy i porobili dalsze badania.
Bralam do pozytywnej betyOd dnia transferu do kiedy ?
Wiesz kochana ja tak daleko nie doszłam jak ty ,ale jeśli mogę się wypowiedzieć to ja bym brała lekiAle ja jestem glupia, moglam cala ta galertke trzymac i jechac z tym do diagu. Dopiero teraz widze, ze maja tam badanie materialu z poronienia wzgledem wad chromosomow itd. Teraz juz za pozno