reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, jeszcze raz pytanie do relanium i nospy forte. Sa jakies zalecenia jak dlugo maks mozna brac czy to relanium 2mg czy nospe forte po transferze? Na necie czytalam, ze relanium do 3 dpt, gdzie indziej ze przez tydzien od transferu. O nospie pisza raz ze doraznie a w innym zrodle ze przez caly pierwszy trymestr a nawet ciaze. Jestem poirytowana. Lekarz konkretnych wytycznych nie dal. Moze wy mozecie cos doradzic.
Relanium brałam w dniu transferu i 3 dni po. Raczej nie polecam dłużej, gdyż potem już coś się może rozwijać i ten lek może zaszkodzić

Serduszko przestało bić w 8 tyg... Czekam na poronienie...

emoji852.png
kochanie przytulam mocno :(:(:( dlaczego to życie jest takie niesprawiedliwe

Miłego dnia dziewczynki ;))))) pięknie nam się lato przeciąga.
[emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji221][emoji221][emoji221][emoji221] biedroneczka może trochę ciało wygrzeje w weekend na rowerku i zacznie wypalać hormony.
trzymam kciuki za Was wszystkie niezależnie na jakim etapie jesteście. Koniec z tymi wygłupami - teraz wszystko musi być do przodu. Ogłaszam ze ja byłam ostatnia w złych wiadomościach - reszcie juz nie wolno!!!!!
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
czy po CB to okres szybko przychodzi czy przy moim PCo będę musiała na niego czekać jak zawsze - tygodniami? ;)))
Ja jestem po CB i też mam pco. W czwartek dwa tygodnie temu beta spadła i lekarz stwierdził CB i kazał mi przestać brać leki i w niedzielę wieczorem już sie zaczęło. Teraz już jestem przed kolejną punkcja.

reklama
Do góry