reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, jeszcze raz pytanie do relanium i nospy forte. Sa jakies zalecenia jak dlugo maks mozna brac czy to relanium 2mg czy nospe forte po transferze? Na necie czytalam, ze relanium do 3 dpt, gdzie indziej ze przez tydzien od transferu. O nospie pisza raz ze doraznie a w innym zrodle ze przez caly pierwszy trymestr a nawet ciaze. Jestem poirytowana. Lekarz konkretnych wytycznych nie dal. Moze wy mozecie cos doradzic.
Relanium brałam w dniu transferu i 3 dni po. Raczej nie polecam dłużej, gdyż potem już coś się może rozwijać i ten lek może zaszkodzić

Serduszko przestało bić w 8 tyg... Czekam na poronienie...

emoji852.png
kochanie przytulam mocno :(:(:( dlaczego to życie jest takie niesprawiedliwe

Miłego dnia dziewczynki ;))))) pięknie nam się lato przeciąga.
[emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji221][emoji221][emoji221][emoji221] biedroneczka może trochę ciało wygrzeje w weekend na rowerku i zacznie wypalać hormony.
trzymam kciuki za Was wszystkie niezależnie na jakim etapie jesteście. Koniec z tymi wygłupami - teraz wszystko musi być do przodu. Ogłaszam ze ja byłam ostatnia w złych wiadomościach - reszcie juz nie wolno!!!!!
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
czy po CB to okres szybko przychodzi czy przy moim PCo będę musiała na niego czekać jak zawsze - tygodniami? ;)))
Ja jestem po CB i też mam pco. W czwartek dwa tygodnie temu beta spadła i lekarz stwierdził CB i kazał mi przestać brać leki i w niedzielę wieczorem już sie zaczęło. Teraz już jestem przed kolejną punkcja.

reklama
Do góry