A co w hiperkę celujesz?Ale ja z transferem poczekam na Ciebie... O ile będzie co transferowac [emoji14]
reklama
Never give up
Fanka BB :)
Nie... W leczenie Pasikonikowe. Więc siłą rzeczy przerwa wymagana.A co w hiperkę celujesz?
Aaaa. Racja.Nie... W leczenie Pasikonikowe. Więc siłą rzeczy przerwa wymagana.
No ja transfer gdzies pewnie 2,3 tydzien pazdziernika wiec zbieraj dupeczke szybko
Never give up
Staram się ta dupe trzymać w ladzieAaaa. Racja.
No ja transfer gdzies pewnie 2,3 tydzien pazdziernika wiec zbieraj dupeczke szybko
nie wiem jak będzie ale chciałabym chyba podejść na cyklu naturalnym pierwszy raz... jednak po ostatniej stymulacji i tych wszystkich lekach dochodziłam dość długo do swoich regularnych cyklow z owulacja... Ale to jeszcze wszystko jest do przemyślenia.
U mnie to na szczęście/nieszczęście odpada bo pęcherzyk mi pęka raz na 6 cykli. Więc przynajmniej w tym mam mniej myślenia.Staram się ta dupe trzymać w ladzie
nie wiem jak będzie ale chciałabym chyba podejść na cyklu naturalnym pierwszy raz... jednak po ostatniej stymulacji i tych wszystkich lekach dochodziłam dość długo do swoich regularnych cyklow z owulacja... Ale to jeszcze wszystko jest do przemyślenia.
Never give up
Ja po zejściu tych wszystkich leków mam wszystko jak w zegarku ;-)U mnie to na szczęście/nieszczęście odpada bo pęcherzyk mi pęka raz na 6 cykli. Więc przynajmniej w tym mam mniej myślenia.
Ale teraz nie wiem jak zniose stymulacje i jak długo będę dochodzić do siebie ... zobaczymy.
Kurcia a jak samopoczucie po antykach? Żyjesz jeszcze? [emoji14]
izabella87
Dziewczyny nie zaglądam na te ciążowe fora, ale tutaj tez jest kilka ciężarówek, wczoraj byłam na fajnych warsztatach: bezpieczny maluch, są to bezpłatne warsztaty i dla kogoś kto nie miał nigdy dziecka fajna sprawa, zaglądajcie na ich profil co chwile dodają nowe terminy
A i polecam aplikacje pierwsza pomoc nestle
A i polecam aplikacje pierwsza pomoc nestle
A dzięki że pytasz. Żyję. Unormowało się.Ja po zejściu tych wszystkich leków mam wszystko jak w zegarku ;-)
Ale teraz nie wiem jak zniose stymulacje i jak długo będę dochodzić do siebie ... zobaczymy.
Kurcia a jak samopoczucie po antykach? Żyjesz jeszcze? [emoji14]
Niezapominajka2018
Różnie to bywa. Ja miałam estrofem, który bierze się doustnie, ale lekarz kazał brać dopochwowo. Lepiej upewnić się u lekarza. Aczkolwiek duphaston brałam doustnieA kto ci kazal duphaston brac dowcipnie to lek doustny
reklama
martuska09
Zaangażowana w BB
Serduszko przestało bić w 8 tyg... Czekam na poronienie...
[emoji852]️
[emoji852]️
Podziel się: