reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć Dziewczyny,
wybaczcie, że tak późno ale chyba zapadam w śpiączkę, dziecko wysłałam do szkoły i położyłam się na chwilę, która trwała do teraz. :baffled:

@Szczescie1986 mam nadzieję, że ten siódmy transfer będzie szczęśliwy i da Ci upragnioną ciążę. ❤️
@NadziejaJest kochana, oby to był również dla Ciebie szczęśliwy transfer, którego uwieńczeniem będzie długa, nudna ciąża a później różowa pupcia. ❤️
@Barburka maluch chyba jest już taki duży, że zbyt wiele nie zobaczysz ale mam nadzieję, że wszystko u niego dobrze. Daj znać po wizycie. :*
@martuska09 samych dobrych wieści i miłego podglądania maluszka na wizycie. Wrzuć później fotki. :D
Miłego dnia Kochane. :D

@Szczescie1986 @NadziejaJest dziewczyny bardzo mocno zaciśnięte kciuki za udane transfery i szczęśliwe przeloty do bazy:):):)
@Barburka @martuska09 cudownych widoków:):):)

Wszystkim pozostałym miłego dnia!!!!

@Agniecha1508 dzięki za pomoc, ale chyba wezmę od niedzieli to będzie akurat. Przy okazji zobaczę jak będzie się robiło zastrzyk.

reklama
@Szczescie1986 @NadziejaJest dziewczyny bardzo mocno zaciśnięte kciuki za udane transfery i szczęśliwe przeloty do bazy:):):)
@Barburka @martuska09 cudownych widoków:):):)

Wszystkim pozostałym miłego dnia!!!!

@Agniecha1508 dzięki za pomoc, ale chyba wezmę od niedzieli to będzie akurat. Przy okazji zobaczę jak będzie się robiło zastrzyk.
@Agonia777 - co lekarz to inne zalecenia - w poprzedniej klinice mialam od dnia pobierania jajków , a wujo Jarek od dnia transferu zlecił - weź dzień przed nie zaszkodzi

reklama
Ja już po wizycie u endokrynologa , zwiększył mi dawkę na 50 mg , powiedział również ze przy staraniach czy też przy transferach nie ma żadnych medycznych wskazań do tego aby tsh było poniżej 2 , moje mieści się w normie , kazał tylko zbadać jak uda mi się zajść w ciążę bo lubi wtedy iść do góry i trzeba dawkę zmienić. Noi musze zrobić usg tarczycy , bo mam hashimoto :hmm:
Czekam teraz na decyzję lekarza z kliniki ale to dopiero wieczorem ;)ale myślę że nie będzie inna jak transfer:biggrin2:

Do góry