Biedroneczka83
Fanka BB :)
Optymalny poziom tsh na zajscie w ciaze powinien byc w okolicach 1
Ale ja jestem ciekawska i chciałabym wiedzidc dlaczego wyższy komplikuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Optymalny poziom tsh na zajscie w ciaze powinien byc w okolicach 1
Miłego dnia dziewczynki)))) pięknie nam się lato przeciąga.
[emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji221][emoji221][emoji221][emoji221] biedroneczka może trochę ciało wygrzeje w weekend na rowerku i zacznie wypalać hormony.
trzymam kciuki za Was wszystkie niezależnie na jakim etapie jesteście. Koniec z tymi wygłupami - teraz wszystko musi być do przodu. Ogłaszam ze ja byłam ostatnia w złych wiadomościach - reszcie juz nie wolno!!!!!
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
czy po CB to okres szybko przychodzi czy przy moim PCo będę musiała na niego czekać jak zawsze - tygodniami?))
Trzymam kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110] oby ten 7 transfer okazal sie szczesliwy, niech Cie juz zycie nie wystawia na kolejne proby. Zycze Ci tego z calego serca. Myslami dzis z Tobą[emoji8]Dziś od 5 nie śpię
Niby miało nie być stresu ,a jednak...
Miałam zadzwonić o 10 i to zrobiłam i dalej musze czekac bo powiedziała ,ze jeszcze nie teraz i ,ze będą kontaktować się ze mna,ake fakt faktem nawet nie przedstawiłam się ,a już wiedziała z kim rozmawia
Te czekanie zabija
Dziś od 5 nie śpię
Niby miało nie być stresu ,a jednak...
Miałam zadzwonić o 10 i to zrobiłam i dalej musze czekac bo powiedziała ,ze jeszcze nie teraz i ,ze będą kontaktować się ze mna,ake fakt faktem nawet nie przedstawiłam się ,a już wiedziała z kim rozmawia
Te czekanie zabija
Monika tego nie wie nikt. Ja jestem trzeci raz w ciąży i każda daje inne objawy. Na pewno silne bóle okresowe wspominam źle, ale to silne. Wszystkie pozostałe są ok. Kłucie jajnika, jajników, różne ciągnięcie brzucha to norma a nawet ból brzucha który szybko przechodzi też jest ok. Powodzenia jeszcze kilka dni i beta oby szczęśliwaDziś jest 4 dpt boli mnie podbrzusze odwczoraj i kłucie jajników, tylko jak leżę jest ok jak myślicie czy wszystko wporzadku?
Zachodząc w ciążę z TSH 4 możemy spodziewać się szybkiego wzrostu poziomu TSH w pierwszych tygodniach. Dziecko w pierwszym okresie nie produkuje tego hormonu i pobiera od matki. Kiedy płód nie ma w wystarczającej ilości hormonu w najgorszym razie dochodzi do poronienia, jest jeszcze cała masa możliwych zaburzeń głównie intelektualnych u dzieci. Hormon ten jest np. niezbędny do prawidłowej pracy serca a jak wiemy serce dziecka zaczyna funkcjonować bardzo wcześnie.Ale ja jestem ciekawska i chciałabym wiedzidc dlaczego wyższy komplikuje))