reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochane moj transfer w czwartek:):):) mam nadzieje ze szczesliwy! Tylko.... Po transferze ide na noc do pracy. Kurde no musze. Nie ma opcji bym wziela zwolnienie...nie moge. I juz mam czarne mysli ze przez to sie nie uda:(:(:( wiec prosze jesli chcecie mi pisac zebym nie szla nie robcie tego bo tylko bardziej sie zalamie:(
Kochana a jaki to rodzaj pracy? Zakładam że Twój organizm jest do tego trybu pracy przyzwyczajony. Nie zamartwiaj się, im więcej normalności tym lepiej. Trzymam kciuki.

reklama
Kochane moj transfer w czwartek:):):) mam nadzieje ze szczesliwy! Tylko.... Po transferze ide na noc do pracy. Kurde no musze. Nie ma opcji bym wziela zwolnienie...nie moge. I juz mam czarne mysli ze przez to sie nie uda:(:(:( wiec prosze jesli chcecie mi pisac zebym nie szla nie robcie tego bo tylko bardziej sie zalamie:(
Jak nie fizyczna to idź. Jak fizyczna to idź ale mów że ci źle i że cos cię boli i się migaj od roboty :)

Tygodniowo tak okolo 800zl. Najbardziej mnie wkurza że Kleksan (wykupuje Neoparin, jest trochę od niego tańszy, koszt 87zl, nie chca wypisywać na refundację a to wtedy koszt 3,40zl. Wkurza to strasznie. A babeczka z apteki mi mówiła że kobiety w ciąży mają na refundację.
Kurcze Natalia jesteśmy w tej samej klinice a ja tyle nie płaciłam. Ja po transferze brałam oczywiście przez 4 dni relanium. A z hormonów to mi zwiększał dawki i ostatecznie brałam:
3 x 4 tab. Luteina,
3 x 1 tab lutinus
3 x 2 tab estrofen

Tygodniowo tak okolo 800zl. Najbardziej mnie wkurza że Kleksan (wykupuje Neoparin, jest trochę od niego tańszy, koszt 87zl, nie chca wypisywać na refundację a to wtedy koszt 3,40zl. Wkurza to strasznie. A babeczka z apteki mi mówiła że kobiety w ciąży mają na refundację.
Mój lekarz mówił , że owszem jest refundacja ale music miec papier od immunologa ..

Kurcze ja po transferze musiałam zostac w hotelu nawet samochodem do domu nie pozwolił wracac. Jaką masz pracę?

Hej, dziewczynki, przyszły mi wyniki ANA i cytokin.
Możecie pomóc w odszyfrowaniu?Zobacz załącznik 893979
Z tych wyników moim okiem czeka Cię immunosupresja.
Ale najlepiej zna się na tym sam Jarek który patrzy ma wszystkie wyniki i wszystko łączy w całość
Ja mogę się mylić... I faktycznie może wystarczy tylko dawka encortonu :-)

Ostatnia edycja:
Dokładnie tak samo postępowano w Polsce. Zamiast zgłaszać księdza na policję przenoszono na inną parafię. Nie wiem też czy księża figurują w rejestrze skazanych?

Dziękuję bo zaczynam świrować co tam mi rośnie.

Dziewczyny zapiszcie się na USG piersi. Ja planuję w najbliższym czasie. Dbajcie o siebie bo po takiej burzy hormonalnej trzeba się sprawdzić.
Jak robilam usg piersi wymagane przed procedura, pamietam, ze lekarz wykonujacy zalecal powtorzenie badania po procedurze. Mowil, ze stymulacje sa bardzo niebezpieczne pod katem nowotworow piersi

reklama
Wiesz bo ja też się szykuje na transfer w sobotę albo piątek ale u mnie będą zarodki 3dniowe i tak pomyślałam że jak też będziesz miała 3 dniowe to będziemy razem betowac [emoji5]
Ale suuuuper [emoji173] [emoji3]
@annemarie @marghit88 zaraz wasza chwila [emoji173] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Do góry