reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam moje Panie - życzę na dziś samych cudowności @Felia też widzę II kreche - całym serduchem mocne [emoji110][emoji110][emoji110]

Ja wczoraj i dziś będę żyła !!! Ihahihahaihaha
1) zjadłam porządny kawał ciasta z adwokatem ( bo przed i wtrakcie stymulacji cukier był bee)
2) poszłam powyciskać na siłownię ( podczas stymulacji trza się oszczędzać)
3) wypilam moją ulubioną pepsi ( bo to świństwo)
4) zjadłam paczkę żelków ( przecież to chemia)
, a dziś idę na basen ( juz mogę coś załapać - badań czystości pochwy nie będą robić)

Czyli przez najbliższe 30 dni będę robiła to czego nie robiłam przez ostatnie 10 miesiecy jupiiii.:rofl:
Muszę się tylko pilnować co by w dupkę za mocno nie poszło - i tu proszę moje forumowe koleżanki mnie upominać - dziękuję :angry:
Miłego Dzionka Panią życzę :biggrin2:

Kochane ja regularnie pływam i przed symulacja tez pływałam i mam 1 cytologię i czystość 1. Czy boicie się tych basenów bo macie złe doświadczenia, czy dlatego ze piszą ze można mieć złe doświadczenia? ;)
Mi już bardzo brakuje odbijania się od bandu do bandy.....

Witam moje Panie - życzę na dziś samych cudowności @Felia też widzę II kreche - całym serduchem mocne [emoji110][emoji110][emoji110]

Ja wczoraj i dziś będę żyła !!! Ihahihahaihaha
1) zjadłam porządny kawał ciasta z adwokatem ( bo przed i wtrakcie stymulacji cukier był bee)
2) poszłam powyciskać na siłownię ( podczas stymulacji trza się oszczędzać)
3) wypilam moją ulubioną pepsi ( bo to świństwo)
4) zjadłam paczkę żelków ( przecież to chemia)
, a dziś idę na basen ( juz mogę coś załapać - badań czystości pochwy nie będą robić)

Czyli przez najbliższe 30 dni będę robiła to czego nie robiłam przez ostatnie 10 miesiecy jupiiii.:rofl:
Muszę się tylko pilnować co by w dupkę za mocno nie poszło - i tu proszę moje forumowe koleżanki mnie upominać - dziękuję :angry:
Miłego Dzionka Panią życzę :biggrin2:
Plan idealny ;) [emoji8] [emoji173] [emoji38] [emoji110]

Rany felka ciaza jest ;)))
Ja ide z Tobą łeb w łeb ale nie odeazylabym się siłacza ;))
Betujesz w poniedziałek?
Pewnie tak, poniedzialek lub w srode. Wedlug kliniki mialabym dopiero w piatek betowac.
Dzoasia chyba mnie zarazila tymi wczesnymi sikancami. Choc teraz bede sie nimi katowac az do bety. Musze do Rossmanna po kolejne :)

Wiesz u mnie to nie takie proste i naprawdę przestraszyłam się nie na żarty. Wytyczne mają takie że nie dadzą ci rozgrzeszenia jeśli nie żałujesz za grzech. No jak mam żałować jeśli będę w ciąży. Nie jestem jakaś nawiedzona KK ale akurat tak mnie jakoś naszło.
Chodzi o to, ze nie mozesz zalowac ze jestes w ciazy i bedziesz miec dziecko, tylko, ze tą metodą. Ja byc moze kiedys sie z tego wyspowiadam, ale jesli poczuje naprawde jakies wyrzuty sumienia, poki co to ta metoda jest dla mnie jedynym sposobem na zrealizowanie mojego powolania do zycia w rodzinie i bycia matką.

Kochane ja regularnie pływam i przed symulacja tez pływałam i mam 1 cytologię i czystość 1. Czy boicie się tych basenów bo macie złe doświadczenia, czy dlatego ze piszą ze można mieć złe doświadczenia? ;)
@Biedroneczka83 - w ciąży sobie poplywasz :). Wiesz co- mnie bardziej o wysypki na ciele chodziło , mam tak podłą skórę, ze po wodzie z kranu mnie wywala:growl: - , a o czystość pochwy - tu bardzie psyche :szok:

Pewnie tak, poniedzialek lub w srode. Wedlug kliniki mialabym dopiero w piatek betowac.
Dzoasia chyba mnie zarazila tymi wczesnymi sikancami. Choc teraz bede sie nimi katowac az do bety. Musze do Rossmanna po kolejne :)
Sobie wypraszam.... :p ja jestem za wczesnymi betami a sikacze to zloooooooooo

Ja niestety mam wlasne zle doswiadczenia [emoji52] jeszcze z czasow sprzed ivf, choc basen uwielbiam

reklama
Haha nie wiem kto miał wtedy lepsza mine - moja teściowa czy ja [emoji23][emoji16]
To ja dopiszę coś o teściowej. Po ślubie nocowałam w domu teściów. Rano po seksie leżymy na golasa z M. Wpada teściowa do nas i prosi o klucze. Mówimy że za chwilę, ona dajcie, my znowu że za chwilę i leżymy po kołdrą. No minęła dłuższą chwila zanim zorientowała się co i jak. Uciekła speszona.

Do góry