Szczescie1986
Fanka BB :)
Kochana a ty już byłaś na zleceniach od Pasnika i coś poszło nie tak,ze chcesz zwiększyć dawkę?Wujek Jarek zalecił zwiększyć dawkę do 15mg encorton i mocno trzyma kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana a ty już byłaś na zleceniach od Pasnika i coś poszło nie tak,ze chcesz zwiększyć dawkę?Wujek Jarek zalecił zwiększyć dawkę do 15mg encorton i mocno trzyma kciuki
mamuśka luz... będzie dobrze, musisz brać bo infekcja sama nie przejdzie, na pewno dali bezpieczny... mniej paniki więcej spokojuDziewczyny czy myslicie, ze mam lekarzowi z kliniki powoedziec o tym antybiotyku na infekcje pecherza zeby sie upewnic ze moge to brac czy juz jechac tak jak mi tu kazali, chyba i tak nie mam wyjscia? Myslicie ze te antybiotyki nie zaszkodza skoro sa niby bezpieczne w ciazy?
Robią, robią ale nie jest to w standardzie, trzeba dodatkowo zapłacić. No i wiadomo ze nacinają tylko przy blastkach. Zaraz się zwleke z kanapy i zerknę w cennik jaka kwotaCzyli w Nov w ogóle nie robią AH zarodka?
@Agniecha1508 Agnieszka trzymam kciuki za Mochikanina!Dużo siły dla Ciebie.
@meg_iii jak w sygnturze dwie procedury za mną,lecze się w Macierzy w K-ów.Lekarz zwala winę na słabę jajca
Jeju scrating myślimy o tym samym nacięciu endometrium?To w Cracov u mnie za 350zł!
Zgadzam się w zupełności.
@Sol niech beta szybuje do góry!!Czekamy!
@Mieciu85 współczuje problemu z pęcherzem i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Ja przez wiele lat miałam zp i znam tego dziada.
@annemarie wyobrażam sobie tą złość,może jakiś boks na poprawę? i do boju w kolejnym cyklu.
takie ciągniecie miała moja sąsiadka obecnie w 5 msc ciąży
A jakiego masz teraz lekarza?
Opis jego trochę brzmi jak mojego obecnego..
mężczyzna to jednak tylko mężczyzna ech... daj tel do niego to go opitolę dziada!Ci goscie to rodzinka M, juz prawie w majtki nie wchodza wciaz sie dopytujac, czy juz cos wiadomo. Dlatego tez nie chce przed nimi nic robic. Pewnie dopiero jak wyjada i bede miala ich z glowy, wtedy pojde na bete lub sikacza. Taka sytuacja tylko stresuje. Juz ostatnim razem mowilam i prosilam M, zeby nic nie wspominal kiedy bedzie transfer, itd... ale oczywiscie on nie umie trzymac buzi na klodke i znow wszystko wygadal tym samym stresujac mnie na maksa.
Zreszta tez mnie wkurzyl pod innym wzgledem. Przed druga stymulacja bral potulnie swoje tabletki, uprawial sport, przestal pic piwo, ale zrezygnowac z kawy i winka juz nie potrafil. Moze za duzo oczekuje, ale jezeli po jego stronie lezy najwiekszy problem, to oczekiwalabym od faceta, aby wzial sie w garsc i trzymal sie zelaznie zasady abstynencji. Jak tylko zamrozili zarodki powrot do starych nawykow. Owszem sport nadal uprawia i probuje zdrowo sie odzywiac, ale piwko za piwkiem a mnie to wk.... na maksa. Tlumacze mu, ze niestety cala ta sprawa jest tak delikatna, ze niektore dziewczyny maja 3 i 4 stymulacje i ze dobra jakosc spermy potrzebna jest i na jednym zamrozeniu swiat nie wraca do normalnosci, a ten jak kon z klapkami na oczach. Kurwiki dostaje, poniewaz to dodatkowy stres. Ja sie truje hormonami, swiruje, denerwuje sie najmniejszym zalamaniem zdrowotnym lub nerwowym a ten od tak ma to w du...pie i rozpowiada. Moja rodzina ma inne podejscie niz jego, nie pytaja sie, nie stresuja mnie, po prostu kiedy powiem to powiem. A tak to mam calutki czas wrazenie, ze tesciu mi w gaciach siedzi Teraz jak mam takie zawachania to samo. Dzwoni do swoich rodzicow i nic innego nie jest na temacie jak czy juz, czy cos, czy bla bla. Normalnie wkurzajace to jest
Mam. To tak: AH kosztuje 640zl, przy okazji: transfer w dawatwie partnerskim 1250zl i dodatkowo 400zl jeśli chcecie żeby transfer wykonał Lewandowski.Czyli w Nov w ogóle nie robią AH zarodka?
@meg_iii jak w sygnturze dwie procedury za mną,lecze się w Macierzy w K-ów.Lekarz zwala winę na słabę jajca
Jeju scrating myślimy o tym samym nacięciu endometrium?To w Cracov u mnie za 350zł!
@annemarie wyobrażam sobie tą złość,może jakiś boks na poprawę? i do boju w kolejnym cyklu.
mamuśka luz... będzie dobrze, musisz brać bo infekcja sama nie przejdzie, na pewno dali bezpieczny... mniej paniki więcej spokoju
Uda!! Czekam niecierpliwie z zaciśniętymiOddałam krew. Byla super czerwona, może się uda
To taki żarcik a propos schizowania.
Chyba glupawka mnie łapie...
Miałam mieć busy dzień w pracy a meeting odwołany. Jeszcze 6.5 godz...
Robią, robią ale nie jest to w standardzie, trzeba dodatkowo zapłacić. No i wiadomo ze nacinają tylko przy blastkach. Zaraz się zwleke z kanapy i zerknę w cennik jaka kwota
Lekarz wspaniały cudowny najlepszy!!!!Czyli w Nov w ogóle nie robią AH zarodka?
Ci goscie to rodzinka M, juz prawie w majtki nie wchodza wciaz sie dopytujac, czy juz cos wiadomo. Dlatego tez nie chce przed nimi nic robic. Pewnie dopiero jak wyjada i bede miala ich z glowy, wtedy pojde na bete lub sikacza. Taka sytuacja tylko stresuje. Juz ostatnim razem mowilam i prosilam M, zeby nic nie wspominal kiedy bedzie transfer, itd... ale oczywiscie on nie umie trzymac buzi na klodke i znow wszystko wygadal tym samym stresujac mnie na maksa.
Zreszta tez mnie wkurzyl pod innym wzgledem. Przed druga stymulacja bral potulnie swoje tabletki, uprawial sport, przestal pic piwo, ale zrezygnowac z kawy i winka juz nie potrafil. Moze za duzo oczekuje, ale jezeli po jego stronie lezy najwiekszy problem, to oczekiwalabym od faceta, aby wzial sie w garsc i trzymal sie zelaznie zasady abstynencji. Jak tylko zamrozili zarodki powrot do starych nawykow. Owszem sport nadal uprawia i probuje zdrowo sie odzywiac, ale piwko za piwkiem a mnie to wk.... na maksa. Tlumacze mu, ze niestety cala ta sprawa jest tak delikatna, ze niektore dziewczyny maja 3 i 4 stymulacje i ze dobra jakosc spermy potrzebna jest i na jednym zamrozeniu swiat nie wraca do normalnosci, a ten jak kon z klapkami na oczach. Kurwiki dostaje, poniewaz to dodatkowy stres. Ja sie truje hormonami, swiruje, denerwuje sie najmniejszym zalamaniem zdrowotnym lub nerwowym a ten od tak ma to w du...pie i rozpowiada. Moja rodzina ma inne podejscie niz jego, nie pytaja sie, nie stresuja mnie, po prostu kiedy powiem to powiem. A tak to mam calutki czas wrazenie, ze tesciu mi w gaciach siedzi Teraz jak mam takie zawachania to samo. Dzwoni do swoich rodzicow i nic innego nie jest na temacie jak czy juz, czy cos, czy bla bla. Normalnie wkurzajace to jest