reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy myslicie, ze mam lekarzowi z kliniki powoedziec o tym antybiotyku na infekcje pecherza zeby sie upewnic ze moge to brac czy juz jechac tak jak mi tu kazali, chyba i tak nie mam wyjscia? Myslicie ze te antybiotyki nie zaszkodza skoro sa niby bezpieczne w ciazy?
mamuśka luz... będzie dobrze, musisz brać bo infekcja sama nie przejdzie, na pewno dali bezpieczny... mniej paniki więcej spokoju :)

Czyli w Nov w ogóle nie robią AH zarodka?

@Agniecha1508 Agnieszka trzymam kciuki za Mochikanina!Dużo siły dla Ciebie.

@meg_iii jak w sygnturze dwie procedury za mną,lecze się w Macierzy w K-ów.Lekarz zwala winę na słabę jajca

Jeju scrating myślimy o tym samym nacięciu endometrium?To w Cracov u mnie za 350zł!

Zgadzam się w zupełności.

@Sol niech beta szybuje do góry!!Czekamy!

@Mieciu85 współczuje problemu z pęcherzem i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Ja przez wiele lat miałam zp i znam tego dziada.

@annemarie wyobrażam sobie tą złość,może jakiś boks na poprawę? i do boju w kolejnym cyklu.

takie ciągniecie miała moja sąsiadka obecnie w 5 msc ciąży :)

A jakiego masz teraz lekarza?
Opis jego trochę brzmi jak mojego obecnego..:frown:
Robią, robią ale nie jest to w standardzie, trzeba dodatkowo zapłacić. No i wiadomo ze nacinają tylko przy blastkach. Zaraz się zwleke z kanapy i zerknę w cennik jaka kwota

Ci goscie to rodzinka M, juz prawie w majtki nie wchodza wciaz sie dopytujac, czy juz cos wiadomo. Dlatego tez nie chce przed nimi nic robic. Pewnie dopiero jak wyjada i bede miala ich z glowy, wtedy pojde na bete lub sikacza. Taka sytuacja tylko stresuje. Juz ostatnim razem mowilam i prosilam M, zeby nic nie wspominal kiedy bedzie transfer, itd... ale oczywiscie on nie umie trzymac buzi na klodke i znow wszystko wygadal tym samym stresujac mnie na maksa.

Zreszta tez mnie wkurzyl pod innym wzgledem. Przed druga stymulacja bral potulnie swoje tabletki, uprawial sport, przestal pic piwo, ale zrezygnowac z kawy i winka juz nie potrafil. Moze za duzo oczekuje, ale jezeli po jego stronie lezy najwiekszy problem, to oczekiwalabym od faceta, aby wzial sie w garsc i trzymal sie zelaznie zasady abstynencji. Jak tylko zamrozili zarodki powrot do starych nawykow. Owszem sport nadal uprawia i probuje zdrowo sie odzywiac, ale piwko za piwkiem a mnie to wk.... na maksa. Tlumacze mu, ze niestety cala ta sprawa jest tak delikatna, ze niektore dziewczyny maja 3 i 4 stymulacje i ze dobra jakosc spermy potrzebna jest i na jednym zamrozeniu swiat nie wraca do normalnosci, a ten jak kon z klapkami na oczach. Kurwiki dostaje, poniewaz to dodatkowy stres. Ja sie truje hormonami, swiruje, denerwuje sie najmniejszym zalamaniem zdrowotnym lub nerwowym a ten od tak ma to w du...pie i rozpowiada. Moja rodzina ma inne podejscie niz jego, nie pytaja sie, nie stresuja mnie, po prostu kiedy powiem to powiem. A tak to mam calutki czas wrazenie, ze tesciu mi w gaciach siedzi :realmad: Teraz jak mam takie zawachania to samo. Dzwoni do swoich rodzicow i nic innego nie jest na temacie jak czy juz, czy cos, czy bla bla. Normalnie wkurzajace to jest :baffled:
mężczyzna to jednak tylko mężczyzna ech... daj tel do niego to go opitolę dziada!

@meg_iii jak w sygnturze dwie procedury za mną,lecze się w Macierzy w K-ów.Lekarz zwala winę na słabę jajca

Jeju scrating myślimy o tym samym nacięciu endometrium?To w Cracov u mnie za 350zł!

@annemarie wyobrażam sobie tą złość,może jakiś boks na poprawę? i do boju w kolejnym cyklu.

Mam. To tak: AH kosztuje 640zl, przy okazji: transfer w dawatwie partnerskim 1250zl i dodatkowo 400zl jeśli chcecie żeby transfer wykonał Lewandowski.

Lekarz wspaniały cudowny najlepszy!!!!
Wiesz ja mam endometrioze 4 st i 3 operacjie na jajnikach nie szukałam kogoś kto powie jest Pani piekna młoda wsztstko będzie dobrze.Ale kogos z wiedza i gdzie czułam sie zaopiekowana....

A tak sobie podpasowalismy ze jestesmy w stalym kontakcie i wysyłamy sobie zdjęcia naszych dzieci ( ma syna 3 miesiace starszego od Marceliny) Jak sie urodziła przyjechal do niej z prezentem .....
Teraz jego zona jest w 16 tc i zaprasza mnie do kliniki po moje 2 zarodki ;)

reklama
Ci goscie to rodzinka M, juz prawie w majtki nie wchodza wciaz sie dopytujac, czy juz cos wiadomo. Dlatego tez nie chce przed nimi nic robic. Pewnie dopiero jak wyjada i bede miala ich z glowy, wtedy pojde na bete lub sikacza. Taka sytuacja tylko stresuje. Juz ostatnim razem mowilam i prosilam M, zeby nic nie wspominal kiedy bedzie transfer, itd... ale oczywiscie on nie umie trzymac buzi na klodke i znow wszystko wygadal tym samym stresujac mnie na maksa.

Zreszta tez mnie wkurzyl pod innym wzgledem. Przed druga stymulacja bral potulnie swoje tabletki, uprawial sport, przestal pic piwo, ale zrezygnowac z kawy i winka juz nie potrafil. Moze za duzo oczekuje, ale jezeli po jego stronie lezy najwiekszy problem, to oczekiwalabym od faceta, aby wzial sie w garsc i trzymal sie zelaznie zasady abstynencji. Jak tylko zamrozili zarodki powrot do starych nawykow. Owszem sport nadal uprawia i probuje zdrowo sie odzywiac, ale piwko za piwkiem a mnie to wk.... na maksa. Tlumacze mu, ze niestety cala ta sprawa jest tak delikatna, ze niektore dziewczyny maja 3 i 4 stymulacje i ze dobra jakosc spermy potrzebna jest i na jednym zamrozeniu swiat nie wraca do normalnosci, a ten jak kon z klapkami na oczach. Kurwiki dostaje, poniewaz to dodatkowy stres. Ja sie truje hormonami, swiruje, denerwuje sie najmniejszym zalamaniem zdrowotnym lub nerwowym a ten od tak ma to w du...pie i rozpowiada. Moja rodzina ma inne podejscie niz jego, nie pytaja sie, nie stresuja mnie, po prostu kiedy powiem to powiem. A tak to mam calutki czas wrazenie, ze tesciu mi w gaciach siedzi :realmad: Teraz jak mam takie zawachania to samo. Dzwoni do swoich rodzicow i nic innego nie jest na temacie jak czy juz, czy cos, czy bla bla. Normalnie wkurzajace to jest :baffled:

Do góry