misis188
Fanka BB :)
Jestem trochę niewyspana ale bardzo szczesliwa❤Superrr [emoji173]️ wyslij mi go [emoji16] tez chce takiego slodziaka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ jak sie czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem trochę niewyspana ale bardzo szczesliwa❤Superrr [emoji173]️ wyslij mi go [emoji16] tez chce takiego slodziaka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ jak sie czujesz?
Lekarze przyjmyja chyba do 20 i musisz byc danego dnia, godzina nie ma znaczeniaPonawiam pytanie. Jak to jest z wizytami monitorujacymi wzrost jajeczka podczas stymulacji w ciechocinku. Chodzi mi o godz przyjęć. Obojętnie czy wyznaczają jakaś konkretna?
Jestem trochę niewyspana ale bardzo szczesliwa[emoji173]
Oddałam krew. Byla super czerwona, może się uda@Sol sloneczko, jeszcze raz za wystrzalowa bete[emoji110][emoji110] bede siedziec i sie caly dzien schizowac z Toba [emoji173]️byle do tej 19!
Nawet nie próbuję sobie tego wyobrazićTeraz bylam na @zadnym @ bylam wprowadzona w sztuczna menopauze zeby sie zsynchronizowac z dawczynia. intralipid to najmniejszy problem, nie chcesz wiedziec jaka jestem ja wkurzona![]()
Oddałam krew. Byla super czerwona, może się uda
To taki żarcik a propos schizowania.
Chyba glupawka mnie łapie...
Miałam mieć busy dzień w pracy a meeting odwołany. Jeszcze 6.5 godz...
W No.vum to decyzja embriologa czy jest wskazanie czy nie ma
Tylko ten scrating to koszt 1400zl a ja już ledwo nazbieram na
- crio 2000zl
- wizyta 250zl
- leki lutinus 3op
- asotiban 1100zl
- embrio gel 300zl
Wiem, ja kiedyś też o ivf nie myślałam a potem się szybciutko przekonałam jak się okazało, że nie ma innej opcji. Idąc tą drogą może przekonam się do opcji nd lub kd jeśli będzie taka potrzeba... człowiek zaskakująco szybko się przystosowuje.
Dziewczyny, czy tym ktorym sie udalo zawsze towarzyszyly jakies objawy? Klocie jajnikow, bole piersi, itd?
Ostatnim razem mialam wszystko, a teraz absolutnie nic. Pocieszcie mnie, czy ktorejs z was udalo sie bez jakichkolwiek objawow po transferze?
Jedyne co dzis moze mam w 3 dpt to lekkie bole w pachwinie prawej tzn. takie ciagniecie. Ogolnie wypada mi dzis 24 dc, wiec mozliwe ze na @.
Mnie nie odpowiada jego gburowatosc ....
Nie ze prawdę mowi tylko jak to mowi.
Mnie nigdy nikt oczu nie mydił od początku mówili ze mamy max 20% szans przed 4 stymulacjia mowili ze mam góra 5% .
Ale każda z nas potrzebuję innej " opieki " bo jest inna.....
Ja zanim wybrałam nowego lekarza byłam u wielu ........
Tu dziewczyny puzzle polecalydoskonale Cie rozumiem, gonitwa mysli, raz pozytywnie, pozniej zniechecenie i tak w kolko. Moze jakas komedie klasyczna obejrzyj, cos zeby sie oderwac. Kurcze ciezko z ta beta doradzac, ja bylam 9dpt, ale sikalam juz 6 (przy blastce) ale widze ze wiele dziewczyn jak poszlo wczesnie na bete to jeszcze dodatkowy niepotrzebny stres sobie zrobily bo niski wynik Wczesnej bety wiecej
pytan niz odpowiedzi przynosi. Moze do przyszlej srody sie wstrzymaj?
Ja betowałam na wczasach nad morzem ze znajomymi i pojechała ze mną koleżanka, która nie wiedziąła o całej sytuacji wiec to też średnio komfortowo ale nic nie stało na przeszkodzie aby nie robić bety - dla chcącego nic trudnego![]()
No mam 10 mgW sumie przy sterydach sie dawki nie zwieksza , zaczyna sie od wysokiej i schodzi w dol.mozna sobie powaznie namieszac , chociaz to nie sa kolosalne dawki,masz opcje Pasnika szybko zapytac?
nie jest to rozstrzygajaca kwestia udanego transferu. Encorton podnosi poziom glukozy i cukru we krwi.a Pasnikile ci przepisal? 10 mg? ja tez tyle mam