reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
O rany to widzę polska od 30 lat przoduje w invitro hahaha a jesteście z jednojajowych czy dwujajowych?
Ja jednojajowych. Kiedys byłyśmy z siostrą identyczne. Teraz kazda z nas wybrała inny kolor włosów, długość no i siostra ma okulary. Chodź jak pojade do miejscowości gdzie mieszka siostra to i tak my wszyscy czesc mówią [emoji28] [emoji87]

2 pierwsze próby invicta Warszawa - 1 protokół dlugi 9 komorek pobrali i 2 sie zaplodnily - bez zarodków, 2 protokół krótki 13 pobranych i 9 zaplodnionych - 2 zarodki blastki 3bb i 3bc - ciąża i finalnie puste jajo plodowe, 3 podejście - 20 pobranych i 10 zaplodnionych, 1 zarodek 4bb podany w crio (Artemida Bialystok) bo miałam w międzyczasie laparoskopie podejrzenie wodniaka finalnie torbiel okolojajnikowa prawdopodobnie po stymulacji nie endometrialna.
Dalej jestes w Artemidzie i tam chcesz zostac ? Moje 3 pierwsze procedury byly wlasnie w Art Olsztyn-Bialystok i ciesze sie ze ucieklam od nich szkoda ze tak szybko. Mozesz miec problem z tym zeby oni zaakceptowali ewentualne zalecenia immunologa jesli zdecydujesz sie na wujka Jarka bo oni nie respektuja immunologi

Ja jednojajowych. Kiedys byłyśmy z siostrą identyczne. Teraz kazda z nas wybrała inny kolor włosów, długość no i siostra ma okulary. Chodź jak pojade do miejscowości gdzie mieszka siostra to i tak my wszyscy czesc mówią [emoji28] [emoji87]

Ja tez z jednojajowych. Do końca liceum bylysmy z siostra nie do odroznienia, teraz kazda ma inna fryzure, inny styl (choc i tak podkradamy sobie ciuchy albo czasem bez konsultacji kupimy sobie dokladnie taką samą rzecz) a i tak musze czesto nieznajomym odpowiadac 'cześć' :-D

reklama
Do góry