reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Czesc Kobitki :-)

lawendowy_sen, po stymulacji mialam jajniki 8cm. Lekarka mowila o malej hiperce, bralam na nia leki. Zdaje sie,ze Tobie tez dali jakies leki. Transfer mialam, ale jedengo bobaska. Pil duzo wody!!! Ale to juz pewnie wiesz :-) Ja pilam prawie 3,5litra na dzien ale , to dlatego,ze tak chcialo mis ie pic. Wydaje mi sie,ze to leki tak napedzaly.
KOchna nie szukaj teraz tematow do stresu tylko: RELAXXXXXX ;-)

Roxii, wiesz juz czy transfer masz jutro,czy w niedziele???
MILEGO DNIA KOBITKI :-)

reklama
miłego dzionka dla wszystkich :-) pozdrawiam i ślę dużo pozytywnej energii &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
602582_347221388708151_378667228_n.jpg

Ostatnia edycja:
Roxi zapomniałam wczoraj napisać, niezłą gromadkę wyhodowałaś, teraz niech maluszki się ładnie rozwijają, ale będzie duża rodzinka :-)

hola zaakceptowałam :-)
hmmm może ten ból oznacza coś dobrego :-) ale ciiiiiichoooo, nie zapeszam

Hola, nie chce zapeszać, ale ja tez miałam takie dziwne uczucie po bokach piersi - nie ból, ale taka tkliwość. Pojawiło się to ok. 8-10 dpt. Wcześniej nie miałam takiego uczucia. Było to zwiastunem ciąży. Hola, mam bardzo dobre przeczucia co do Ciebie. Uda się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eevlee nawet boję się dziekować za te słowa. ja bardzo chcę wierzyć że jest wszystko na dobrej drodze ale mam takie @ bóle brzucha , klucia jajników i ciągnięcia jakby samej macicy że sama nie wiem... mówie sobie że jest dobrze, że jestem w ciąży:zawstydzona/y:, a jak będzie to sie okaze za 4 dni. trzymaj kciuki i podeślij mi trochę fluidków ciążowych:happy:.

Hola, takie ciągnięcia, bóle jak na @ i kłocia tez miałam. Czulam jakbym miala w macicy kamień, ktory ciagnie mnie w dół. Miałam bardzo podobne obajwy. Jest dobrze. Jeszcze 4 dni i oficjalnie będziesz przyszłą mamusią. Trzymam kciuki i przesyłam moc fluidków ciązowych: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Ysia, Agapl, dziękuję Wam za pocieszenie.
Melduję, że dzisiaj już mi ciut lepiej, może leki zaczęły działać.

Trzcinka, zdrówka życzę. Herbatka z cytrynką, malinka i miodkiem i do łóżeczka.

reklama
Hej,
zrobilam dzis kolejnego sikanca zaraz po wstaniu i 2 krechy jak nic. Nie musialm czekac nawet 2 minut!!!!!!!!!!!!!!!!Nie wiem jak dotrwam do usg!!!

Lawendowy - trzymam kciuki za transfer!

Hola - bedzie dobrze, wysylam fliudy!!

Roxi- kciukasy za zarodeczki, sporo jajeczek wyhodowalas:)

Ostatnia edycja:
Do góry