reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

tak??? ja mam takie zdjęcie przy kapuście jak byłam mała, o rany!
shocked.gif

reklama
Za niedługo ide robić placek, ale póki co mam pytanie, gdyż po tym poście Lawendowy co pisała, że w cewniczku na początku zostały skarby, tak mnie zastanawia, kjak oni sprawdzają czy coś tam zostało. Ja do transferu nie doszłam:-( tak, że nie wiem, jak to wygląda, prócz tego, że leży się na koźle i wkłada cewniczek jak do inseminacji, ale jak i gdzie sprawdzają czy tam zarodeczków nie zgubili po drodze nie wiem

Molla u mnie pokazali przy transferze punkcik na ekranie założony, nawet mi piękne zdjątko punkcika zrobiono.

Ysia - gratulacje !!!

Kinga - dzięki. U mnie od zastrzyków jest mąż i dziś testowaliśmy bok. Poszło nawet, nawet - zawsze to jeden dzień "odpoczynku" dla brzucha.

Co do transferu i zarodków, które mogą pozostać to u mnie sprawdzali i jak powiedzieli, że strzykawa (czy inna podałka) jest pusta to prosili abym potwierdziła, że słyszałam. Podobno taką maja procedurę.
I też widziałam na USG malusie zarodeczki :)

olamakota- plasterek to taki przesąd jest,że jak nakleisz w dniu transferu to przynosi szczęście, ja odkleiłam dopiero po 3 pozytywnej weryfikacji. Śmieszne to jest,ale u mnie przyniosło szczęście:tak: co do aktywności to raczej się powstrzymaj, może "Fasolki", szachy,bierki z mężem w ramach aktywności?;-)

Kochane wszystkim dobrej nocy zycze, nie mam sily na rozpisywanie sie. Dopiero wrocilam z pracy a chorobsko mnie dopadlo, wiec miod, herbata i pod kolderke. Pozdrawiam wszystkie

reklama
dziekuje dziewczyny!
lawendowy_sen ja tez mialam lekka hiperke, dostalam rowniez dostinex, pilam duzo wody. jak widac pomoglo:) Leku sie troche wystraszylam jak poczytalam ulotke, ale wiadomo czasem lepiej ich nie czytac, nie potrzebne nerwy.
Roxi nie umiem wyjsc z podziwu na ilosc Twoich jajeczek. mistrzostwo! niech Ci sie wiedzie tak dalej!

Do góry