reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
Za niedługo ide robić placek, ale póki co mam pytanie, gdyż po tym poście Lawendowy co pisała, że w cewniczku na początku zostały skarby, tak mnie zastanawia, kjak oni sprawdzają czy coś tam zostało. Ja do transferu nie doszłam:-( tak, że nie wiem, jak to wygląda, prócz tego, że leży się na koźle i wkłada cewniczek jak do inseminacji, ale jak i gdzie sprawdzają czy tam zarodeczków nie zgubili po drodze nie wiem
Molla u mnie pokazali przy transferze punkcik na ekranie założony, nawet mi piękne zdjątko punkcika zrobiono.
Kinga_1
hej Kinga :-) napisz jak Twoje przygotowania, kiedy zaczynasz 2 podejście?
Mam być w poniedziałek ten u lekarza i od 7 listopada mam zaczynać.
Kinga_1
Ysia - gratulacje
Roxii - niezłą gromadkę masz
Roxii - niezłą gromadkę masz
lawendowy_sen
Molla u mnie pokazali przy transferze punkcik na ekranie założony, nawet mi piękne zdjątko punkcika zrobiono.
Kinga, mi nie pokazali, tylko uśmiechali się do siebie i mówili, że się udało. Musze im wierzyć;-)
Ysia - gratulacje !!!
Kinga - dzięki. U mnie od zastrzyków jest mąż i dziś testowaliśmy bok. Poszło nawet, nawet - zawsze to jeden dzień "odpoczynku" dla brzucha.
Co do transferu i zarodków, które mogą pozostać to u mnie sprawdzali i jak powiedzieli, że strzykawa (czy inna podałka) jest pusta to prosili abym potwierdziła, że słyszałam. Podobno taką maja procedurę.
I też widziałam na USG malusie zarodeczki
Kinga - dzięki. U mnie od zastrzyków jest mąż i dziś testowaliśmy bok. Poszło nawet, nawet - zawsze to jeden dzień "odpoczynku" dla brzucha.
Co do transferu i zarodków, które mogą pozostać to u mnie sprawdzali i jak powiedzieli, że strzykawa (czy inna podałka) jest pusta to prosili abym potwierdziła, że słyszałam. Podobno taką maja procedurę.
I też widziałam na USG malusie zarodeczki
olamakota- plasterek to taki przesąd jest,że jak nakleisz w dniu transferu to przynosi szczęście, ja odkleiłam dopiero po 3 pozytywnej weryfikacji. Śmieszne to jest,ale u mnie przyniosło szczęście co do aktywności to raczej się powstrzymaj, może "Fasolki", szachy,bierki z mężem w ramach aktywności?;-)
trzcinka79
Kochane wszystkim dobrej nocy zycze, nie mam sily na rozpisywanie sie. Dopiero wrocilam z pracy a chorobsko mnie dopadlo, wiec miod, herbata i pod kolderke. Pozdrawiam wszystkie
reklama
ysia007
dziekuje dziewczyny!
lawendowy_sen ja tez mialam lekka hiperke, dostalam rowniez dostinex, pilam duzo wody. jak widac pomoglo Leku sie troche wystraszylam jak poczytalam ulotke, ale wiadomo czasem lepiej ich nie czytac, nie potrzebne nerwy.
Roxi nie umiem wyjsc z podziwu na ilosc Twoich jajeczek. mistrzostwo! niech Ci sie wiedzie tak dalej!
lawendowy_sen ja tez mialam lekka hiperke, dostalam rowniez dostinex, pilam duzo wody. jak widac pomoglo Leku sie troche wystraszylam jak poczytalam ulotke, ale wiadomo czasem lepiej ich nie czytac, nie potrzebne nerwy.
Roxi nie umiem wyjsc z podziwu na ilosc Twoich jajeczek. mistrzostwo! niech Ci sie wiedzie tak dalej!
Podziel się: