reklama
madzialenak
mama na pełen etat
:-) gotadora obejrzałam Twoje zdjątka, masz ślicznego pieska :-)
Ostatnia edycja:
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Hola, a gdzie są zdjęcia jak tańcujesz ze swoim koteczkiem?
madzialenak
mama na pełen etat
gotadora coś mnie już brzuch zaczyna boleć, ogólnie moja @ zawsze się spóźnia, mam bardzo długie cykle (37 dni), tylko że teraz chciałabym aby w końcu przyszła bo chcę już zacząć 2 procedurę
Kinga_1
Fanka BB :)
Gratulacje .... udało się na 100% ... Kciuki trzymam za dalszy wzrost bety &&&&&&&&&&&&&&Przed chwią dzwoniłam - beta hcg mam 207,73!!!!
Dziewczyny czy to naprawdę oznacza że się udało?????????????? :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
:-) gotadora obejrzałam Twoje zdjątka, masz ślicznego pieska :-)
Madzielenak Twój też niezły przystojniak, szczególnie jak był malutki, ja żałuje,że nie widziałam mojej suni jak była mała ( ktoś ją porzucił w lesie)
gotadora coś mnie już brzuch zaczyna boleć, ogólnie moja @ zawsze się spóźnia, mam bardzo długie cykle (37 dni), tylko że teraz chciałabym aby w końcu przyszła bo chcę już zacząć 2 procedurę
w takim razie nie ma co się martwić, zaraz będzie , jak nie zaraz to jutro
ysia piękna betka!!! Gratulacje!!!!:-) trzymam kciuki żeby ładnie przyratała
retiolandia spokojnie, nie panikuj i sróbuj się nie denerwować, może maluszek późno się zagnieździł i dlatego jest mniejszy niż być powinien, ja wierzę, ze będzie silny i wszystko bedzie dobrze i moze faktycznie idź do innego lekarza, zeby sprawdzić jeszcze raz, bedziesz się mniej stresowała. Bądź dobrej myśli!!!!
retiolandia spokojnie, nie panikuj i sróbuj się nie denerwować, może maluszek późno się zagnieździł i dlatego jest mniejszy niż być powinien, ja wierzę, ze będzie silny i wszystko bedzie dobrze i moze faktycznie idź do innego lekarza, zeby sprawdzić jeszcze raz, bedziesz się mniej stresowała. Bądź dobrej myśli!!!!
,,,
No właśnie muszę zrzucic z telefonu wkleić,żebyście mogły mojego łobuziaka zobaczyć.
Hola, a gdzie są zdjęcia jak tańcujesz ze swoim koteczkiem?
No właśnie muszę zrzucic z telefonu wkleić,żebyście mogły mojego łobuziaka zobaczyć.
Ostatnia edycja:
reklama
Madzialenak, u mnie zawsze musi być inaczej niż u wszystkich.
Przeczytałam na stronie kliniki z Białegostoku, że jak hiperka, to nie powinno dojść do transferu. Teraz siedzę i panikuję.
Kochana nie panikuj jak dostałaś zarodki tzn, że z Tobą nie było najgorzej. Lekkie hiperki zdarzają się bardzo często. Dodatkowo podobno hiperka pomaga w zagnieżdżaniu się zarodka. A piszą na stronie, że nie powinno dojść do transferu, dlatego że ciąża zwiększa objawy hiperki.
Podziel się: