reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

dziękuję za odpowiedzi, może faktycznie przejdę się do innego lekarza, ale czy to możliwe żeby w invicie źle badanie zrobili. elala mój robaczek jest malutki tylko 3,5 mm ma.

reklama
elala gratuluje bliźniaków i 2 pięknie bijących serduszek

lawendowy sen no to miałaś przeżycie. Ja także dostałam dostinex bo miałam hiperkę i także kupiłam 8 tabletek za 240 zł w aptece w Gdyni naprzeciw szpitala. Mówiłam doktorowi, że tam jest najtaniej. Teraz pozostaje abyś dbała o siebie, nie zamartwiała się i myślała pozytywnie. Wszystko będzie dobrze.

Madzialenak, u mnie zawsze musi być inaczej niż u wszystkich.
Przeczytałam na stronie kliniki z Białegostoku, że jak hiperka, to nie powinno dojść do transferu. Teraz siedzę i panikuję.

lawendowy spokojnie, można zrobić transfer chyba, że jest poważna hiperka i woda w płucach to wtedy nie. Na forum była dziewczyna nick: madmax, która przez hiperkę trafiła do szpitala a jest w ciąży z bliźniakami. Głowa do góry kochana i nie czytaj nic w necie bo powiem wszystko Twojemu mężowi i wyłączy ci neta!!!

reklama
Do góry