reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
retiolandia - a podali ci wymiary zarodeczkow. U mie jeden mial 4 mm a drugi 5mm. poczytalam w necie bo tez zmartwilam sie roznica wielkosci ale ponoc w 6 tyg rozmiary moga wahac sie od 3 do 6 mm. Co do serduszka nie mierzyli mi jak szybko bije. Bedzie dobrze.

retiolandia, prosze nie zamartwiaj się, wiem ze to trudne ale próbuj myśleć wyłącznie pozytywnie.:sorry: Kurcze a może mogłabyś pojść do jakiegoś innego lekarza na usg i zobaczysz co powie. może ten u ktorego byłaś miał zły dzien, sprzet nawali nie wiem..... kurde, nie wiem co wymyślić:eek:. Rozważ innego zupełnie niezależnego lekarza, ja bym tak zrobila i to szybko żeby niepotrzebnie sie nie zamartwiać , bo może , nie napewno wszystko jest dobrze i szkoda zdrowia Twojego i dzidziusia.

dziewczyny jeszcze 400 km i mój M będzie w domku
biggrin.gif

reklama
Elala, kochana, tak sie CIesze. :-)

Retionaldia, wiem ,ze 2tyg. , to duzo ale musimy byc db mysi. Postaraj sie nie stresowac i nie zamartwiac. Mysl pozytywnie,zeby nie zaszkozdic bombelkowi.

Co do plasterkow.U mnie nie przyniosly szczescia. :no:

Do góry