reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana czyli jest ok, prawda? Przepraszam dołączyłam w trakcie wątku. Ile miałaś zarodków podanych? I na kiedy masz mieć usg? A wymioty wystąpiły od którego dnia po transferze?
Miałam podane 2BB dwa zarodki ,tak jest wszystko ok zaczęliśmy 8tc+1 serduszko pięknie biło 25dpt po transferze a wymioty hmmm nie potrafię ci powiedzieć bo nie pamietam kiedy się zaczęły ale ja cały czas nie wymiotuje może z 6 razy wymiotowałam tak to tam tylko mdłości i tyle i słabo się robi

miał być na 5 dobę by zobaczyć czy przeżyją ostatnio wszystkie padły w 4 dobie. Ehh chyba zmiana kliniki nie wyszła mi na dobre , napewno psychicznie.
Kurcze ale czemu tak robią? Moje wszystkie były mrożone w drugiej dobie. Z jednego mrozaka jest ciąża. I tak sobie mysle ze ciekawe co by było u mnie jakby zostawili do 5 doby. Tez może by nie dotrwały. Przecież gdzie im lepiej niż pod sercem mamusi...

A mam:-) :) prosze

Sliczny kijaneczek :) u ciebie w ogole podali fajnie wielkosc, bo jak ja na moje zdjecie z usg patrze to on to CRL tak na odpieprz zaznaczyl w polowie cialka i maszyna odczytala 0.29cm co byloby za malo ale jak patrze to on conajmniek 1/3 dlugosci pominal i powiedzial mi, ze takie malenstwo to trudno mierzyc, chyba jakis konowal. Ale mowil, ze wszystko dobrze wyglada i serce widzialam bijace ale jak tak mysle teraz o tej wizycie to £140 a troche na odpieprz zrobione.

reklama
Do góry