No, wlasnie jak w tym serialu z Georgem Clooneyem haha. Ostry dyzur chyba xDW czepku?? Czad jak na amerykańskich filmach. U nas czepków nie ma![]()
reklama
Miałam podane 2BB dwa zarodki ,tak jest wszystko ok zaczęliśmy 8tc+1 serduszko pięknie biło 25dpt po transferze a wymioty hmmm nie potrafię ci powiedzieć bo nie pamietam kiedy się zaczęły ale ja cały czas nie wymiotuje może z 6 razy wymiotowałam tak to tam tylko mdłości i tyle i słabo się robiKochana czyli jest ok, prawda? Przepraszam dołączyłam w trakcie wątku. Ile miałaś zarodków podanych? I na kiedy masz mieć usg? A wymioty wystąpiły od którego dnia po transferze?
lafantynka
Fanka BB :)
Kurcze ale czemu tak robią? Moje wszystkie były mrożone w drugiej dobie. Z jednego mrozaka jest ciąża. I tak sobie mysle ze ciekawe co by było u mnie jakby zostawili do 5 doby. Tez może by nie dotrwały. Przecież gdzie im lepiej niż pod sercem mamusi...miał być na 5 dobę by zobaczyć czy przeżyją ostatnio wszystkie padły w 4 dobie. Ehh chyba zmiana kliniki nie wyszła mi na dobre , napewno psychicznie.
Mieciu85
A mamprosze
Sliczny kijaneczek
Najgorsze jest to ,ze jak one były to narzekałam ze tak złe się czuje ze jest strasznie i aby one przeszły jak one trochę ustały to się boje czy z ciaza wszystko dobrze no nie dogodzisz kobiecie heheoj wroca![]()
sunrisea
tez tak mam.. jak wracaja wpierw sie ciesze , ze jest ok potem narzekam heheNajgorsze jest to ,ze jak one były to narzekałam ze tak złe się czuje ze jest strasznie i aby one przeszły jak one trochę ustały to się boje czy z ciaza wszystko dobrze no nie dogodzisz kobiecie hehe![]()
Ciekawe czy wrócą ?tez tak mam.. jak wracaja wpierw sie ciesze , ze jest ok potem narzekam hehe
reklama
Jaki miałaś zarodek ? Ilu dniowy?9dpt beta 3.92
Progesteron 52
Jutro powtórzyć betę Ale brak nadziei na wzrost
Podziel się: