No, wlasnie jak w tym serialu z Georgem Clooneyem haha. Ostry dyzur chyba xDW czepku?? Czad jak na amerykańskich filmach. U nas czepków nie ma
reklama
Miałam podane 2BB dwa zarodki ,tak jest wszystko ok zaczęliśmy 8tc+1 serduszko pięknie biło 25dpt po transferze a wymioty hmmm nie potrafię ci powiedzieć bo nie pamietam kiedy się zaczęły ale ja cały czas nie wymiotuje może z 6 razy wymiotowałam tak to tam tylko mdłości i tyle i słabo się robiKochana czyli jest ok, prawda? Przepraszam dołączyłam w trakcie wątku. Ile miałaś zarodków podanych? I na kiedy masz mieć usg? A wymioty wystąpiły od którego dnia po transferze?
lafantynka
Fanka BB :)
Kurcze ale czemu tak robią? Moje wszystkie były mrożone w drugiej dobie. Z jednego mrozaka jest ciąża. I tak sobie mysle ze ciekawe co by było u mnie jakby zostawili do 5 doby. Tez może by nie dotrwały. Przecież gdzie im lepiej niż pod sercem mamusi...miał być na 5 dobę by zobaczyć czy przeżyją ostatnio wszystkie padły w 4 dobie. Ehh chyba zmiana kliniki nie wyszła mi na dobre , napewno psychicznie.
Mieciu85
A mam prosze
Sliczny kijaneczek u ciebie w ogole podali fajnie wielkosc, bo jak ja na moje zdjecie z usg patrze to on to CRL tak na odpieprz zaznaczyl w polowie cialka i maszyna odczytala 0.29cm co byloby za malo ale jak patrze to on conajmniek 1/3 dlugosci pominal i powiedzial mi, ze takie malenstwo to trudno mierzyc, chyba jakis konowal. Ale mowil, ze wszystko dobrze wyglada i serce widzialam bijace ale jak tak mysle teraz o tej wizycie to £140 a troche na odpieprz zrobione.
Najgorsze jest to ,ze jak one były to narzekałam ze tak złe się czuje ze jest strasznie i aby one przeszły jak one trochę ustały to się boje czy z ciaza wszystko dobrze no nie dogodzisz kobiecie heheoj wroca
sunrisea
tez tak mam.. jak wracaja wpierw sie ciesze , ze jest ok potem narzekam heheNajgorsze jest to ,ze jak one były to narzekałam ze tak złe się czuje ze jest strasznie i aby one przeszły jak one trochę ustały to się boje czy z ciaza wszystko dobrze no nie dogodzisz kobiecie hehe
Ciekawe czy wrócą ? ja to z chęcią bym poszła na usg wcześniej sprawdzić czy wszystko dobrze ale mąż się burzy hehe ze czego panikuje jak jest wszystko dobrze ze sama sobie wkręcam ze coś jest nie taktez tak mam.. jak wracaja wpierw sie ciesze , ze jest ok potem narzekam hehe
reklama
Jaki miałaś zarodek ? Ilu dniowy?9dpt beta 3.92
Progesteron 52
Jutro powtórzyć betę Ale brak nadziei na wzrost
Podziel się: