reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Biedroneczka83 - kochana stara jestem 41lat , AMH 1.60 - porzednio zapłodnienie 5 szt. - 1 podany w 3 dobie , reszta padła- zmiana kliniki - pobranych 9 jaj- nadawało sie 5 - 1 walczy reszta padła - AZ adopcja zarodka KD - komorki dawczyni
Agniecha, przykro mi ... tez bylam na tym etapie, decyzja o KD pomogla mi te porazke zniesc chociaz tak zle nie bylo nigdy.:(i tez w tym wieku

@Biedroneczka83 - kochana stara jestem 41lat , AMH 1.60 - porzednio zapłodnienie 5 szt. - 1 podany w 3 dobie , reszta padła- zmiana kliniki - pobranych 9 jaj- nadawało sie 5 - 1 walczy reszta padła - AZ adopcja zarodka KD - komorki dawczyni

Kochana nie poddawaj się.
Całkiem przyzwoite to AMh masz.
Ze względu na wiek musisz jak najszybciej walczyć dalej. Podobno 3 próby to minimum żeby porażka była wiarygodna. Ja sobie tak wlasnie zakładam - jak teraz się nie uda jeszcze raz a jak już zupełnie nie wyjdzie to wtedy 10 psów kupujemy, albo 12. ;)
Zreszta o czym my to gadamy - mamy jeszcze jednego za którego trzymamy kciuki mocnoooooo!!! Ja tez czytałam ze slabiaki lepiej podawać szybciej. Ja pierwsza stymulację miałam slaba. Zostały dwa przecietniaki i dlatego podali je szybko. Obroniły się ale niestety poroniłam w 8 tygodniu. Może zadzwon do doktorka prowadzącego pogadaj.
Każda stymulacja jest inna.

Musimy tak zrobić.
Ilość prób:
Waga:
Przyjmowane suplementy; marihuana :żeby nie zwariować)
Ulubiony aktor: ciacho....
I takie tam ;) ;)

Dziewczyny musicie wejść w swój profil i tam można napisać parę słów o sobie. Niestety jest to widoczne dla innych tylko na komputerze lub telefonie odwróconym w poziomie. Ale jest:)

Dziewczyny swojego czasu zrobilam na Grupach , grupe „ Nasze historie” duzo dziewczyn sie juz stamtad wyprowadzilo, cos zostalo ... ale jest tam wszystko, odnosnie transferow, punkcji, lekow, diagnoza itp... gdyby ktoras chciala zebysmy to do zycia obudzily , to prosze o info. Grupa jest zamknieta .
Na fb? A podrzuć.link [emoji4]

reklama
Do góry