reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Aisha ja tez az sie poplakalam! Bardzo sie sie twoim szczesciem !!!!
Lawedowy nie martw sie tym jednym maluszkiem, dwa najsilniejsze zostaly i zostaną...
Roxi a ty naprawde super wynik :) jakie AMH masz kochana ze tyle naprodukowalas maluchów w krótkich?

reklama
Aisha piękna fota:tak: śliczna, na moje oko to facet:rofl2: jak wchodziłam i spojrzałam zanim przejrzałam fora, pomyśliłam ale piękny chłopiec, coś tak czuję...GRATULACJE!!!!:happy:

Za niedługo ide robić placek, ale póki co mam pytanie, gdyż po tym poście Lawendowy co pisała, że w cewniczku na początku zostały skarby, tak mnie zastanawia, kjak oni sprawdzają czy coś tam zostało. Ja do transferu nie doszłam:-( tak, że nie wiem, jak to wygląda, prócz tego, że leży się na koźle i wkłada cewniczek jak do inseminacji, ale jak i gdzie sprawdzają czy tam zarodeczków nie zgubili po drodze nie wiem

Molla po podaniu przez lekarza embriolog zabiera z powrotem ta szczykawe i podobno pod mikroskopem sprawdza czy jest pusta. tak przynajmniej było u mnie

Molla, ja pierwszy transfer mialam bez usg i maz uslyszla jak w korytarzu embriolog mowil do lekarza, ze w cewniku nic nie zostalo.
Za drugim razem nic takiego nie uslyszelismy wiec nawet nie wiem ,czy sprawdzili.A jak sprawdzaja , to nie wiem. Golym okiem chyba nie dojrza,musi byc mikroskop.

Molla u mnie na przykład transfer jest pod kontrolą usg i ja na monitorze widzę jak wstrzykują maluszka do macicy, widać go jako taka malutką kropeczkę, potem dostaje nawet zdjęcie do domu:tak: Więc trochę się dziwie, że mogła się zdarzyć taka sytuacja jak Lawendowej... byc moze u niej nie kontroluja tego na usg, nie wiem.
Aduś juz pisałam że nie wiem dokładnie jakie mam AMH bo mi nie powiedzieli wiem tylko że dobre:tak:

U mnie też transfer był pod kontrola usg ale jak podawali 2 a wcześniej 3 zarodeczki to tego na usg nie widać i pewnie dlatego sprawdzaja czy cewnik jest pusty.

dzięki wam dziewczęta, jesteście słodkie, przynajmniej mam trochę wiedzy na ten temat:tak: i to od kobiet które to przeżyły:tak::-):rofl2::tak:

reklama
trzcianka79 chyba już możesz się cieszyć gratuluję :-)

Roxii super że masz taki zapas "maluszków":-D

Aisha cudnie piszesz, prawie to widziałam... też tak chcę a tu jeszcze 13 dni do wizyty...:tak:

Do góry