reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aisha, dzieki za prezent ;-) Piekne zdjecie. Jak opiszujesz podgladanko Waszego Maucha , to az dreszcze z emocji przechodza.Takie malenstwo, 4cm sobie lapki zakalda na glowe. A jak,bedziec mu ktos tylek zawrac i przeszkadzac w spaniu hihi

Aisha cudowne wieści
biggrin.gif
... normalnie gęsia skórka mi się zrobiła

dziewczyny bardzo się cieszę,że znalazłam to forum, czuje jakbym miała prawdziwe koleżanki, a jeszcze zobaczyć te Wasze buziole na zdjęciach - tak jakbym Was znała od lat
laugh.gif
, dziekuje,że jesteście, z Wami jakoś łatwiej znieść ciężkie chwile i łatwiej się podnieść i dzięki takim wiadomościom jak Aishy to nadzieja jest wielka,że i mi się uda

Aisha cudowne wieści
biggrin.gif
... normalnie gęsia skórka mi się zrobiła

dziewczyny bardzo się cieszę,że znalazłam to forum, czuje jakbym miała prawdziwe koleżanki, a jeszcze zobaczyć te Wasze buziole na zdjęciach - tak jakbym Was znała od lat
laugh.gif
, dziekuje,że jesteście, z Wami jakoś łatwiej znieść ciężkie chwile i łatwiej się podnieść i dzięki takim wiadomościom jak Aishy to nadzieja jest wielka,że i mi się uda

Mnie to forum rowniez wiele razy pomoglo. Juz niedlugo bedzie rok jak na nim jestem i zawsze na nasze Dziewuszki moge liczyc i fachowa porada i duzym wsparciem w ciezkich chwilach.... A takie nowiny jak w tym tygodniu dodaja skrzydel i daja nadzieje, wielka nadzieje ,ze i my te starajace sie , kedys przezyjemy te radosc osobiscie. :-)
DZIEKI DZIEWCZYNY,ZE JESTESCIE!!!!!

reklama
Do góry