reklama
Lawendowy Sen - masz dwa maluszki w brzuszku
szkoda misia, ale ta dwójeczka na dobre rozgości się u Mamusi w brzusiu
dziewczyny - skoro Wy będziecie tańczyć to ja Wam zagram,śpiewać też mogę więc mamy super zespół wspomagania brzuszków
może jakiś występ gdzieś wykonamy charytatywnie oczywiście
ps. przed chwilą miałam tel. z kliniki, aby potwierdzić wizytę i zrobić ze mna "wywiad" - podoba mi się już ta klinika
dziewczyny - skoro Wy będziecie tańczyć to ja Wam zagram,śpiewać też mogę więc mamy super zespół wspomagania brzuszków
ps. przed chwilą miałam tel. z kliniki, aby potwierdzić wizytę i zrobić ze mna "wywiad" - podoba mi się już ta klinika
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Hola, też może być
Agapl może stworzyć zespół taneczny my i nasze kociska;-)
hihiih Dobry pomysl
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Zostawię Was Kochane. Uciekam trochę poleniuchować. Wrócę wieczorem.
Tylko nie piszcie jak szalone. Z umiarem, z umiarem. Proszę dbać o ciężaróweczki
Dziękuję, że jesteście! Bez Was byłoby mi dużo gorzej, bez tych tańców, muzyczek i herbatek
Buziole Babki.
Tylko nie piszcie jak szalone. Z umiarem, z umiarem. Proszę dbać o ciężaróweczki
Dziękuję, że jesteście! Bez Was byłoby mi dużo gorzej, bez tych tańców, muzyczek i herbatek
Buziole Babki.
Hej, u nas super Maluch brykał, machał rączkami, skladał je jak do modlitwy Byly stópki, serduszko, oczka, nosek. 2 markery z 4 sprawdzone i są ok, teraz czekamy na prenatalne 12.11 Widzielismy moszna, ale dr powiedziala ze jeszcze moga sie zamienic w cipkę;P takze nie wiadomo;P Jestem szczesliwa Nasza kruszyna ma 4,11cm Mam łożysko na przedniej scianie i przez to podobno bede pozniej czula ruchy dziecka. Szyjka ok, nic nie nie dzieje, tylko bolalo mnie tym razem usg- jakas wrazliwa jest akurat chyba. Robila tez od gory przez brzuch ale jeszcze slabo i takie napiecie nieprzyjemne czulam i jeszcze chciala zeby maluch sie od sciany odsunal zeby przeziernosc zobaczyc, ale nie chcial i sie wkurzal;P Jak mu pukala w okolicy glowy to raczke kladl na głowke- kurde cud, prawdziwy cud. Dziekuje za niego z calych sil!
A to dla Was w prezencie)
Zobacz załącznik 512116
A to dla Was w prezencie)
Zobacz załącznik 512116
reklama
Doniemika
Aktywna w BB
Aisha aż się popłakałam...bardzo cieszę się z tak cudownych wiadomości...!!!
Podziel się: