reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Zrobiłam sobie dziś opcje płatków na słono w postaci placków! Przepyszne!!!! Kochana dzieki za przepis napewno zagości u mnie na dłużej! Zrobiłam z cukinia, papryka i cebulka! Mniam!

Załączniki

• 11F5B5CE-ED58-4A02-999B-2C932CCCB858.jpeg
    11F5B5CE-ED58-4A02-999B-2C932CCCB858.jpeg
    2,1 MB · Wyświetleń: 97
reklama
Dziękuję za odpowiedź. Martwię się czy to nie przez leki mam 3x2 luteine też się denerwuje jak aplikuje czy nie jest aplikator zabarwieniu :) 3xdupek i 3x estrofem dodatkowo wieczorem 1 ampułki zastrzyku fraxipione. Podbrzusza i jajniki bardzo mnie ciągną ale piersi są w ogóle nie wychowane. To mój pierwszy transfer leczenie się w Gamecie. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i życzę miłego dnia.
Gameta Rzgów?

@Agonia777 w kalendarzu zobaczyłam ,że będziesz miała histeroskopie-możesz mi napisać z jakiego powodu będziesz ją mieć?U mnie jedni kazali laparo ,inni zabronili co finalnie nie zrobiłam i mysle moze nad histeroskopia o której nic nie wspomniał.Czytam Wasze forum i sama dochodzę do jakiś kolejnych kroków.Na jednej komórce miałam jakieś zacieki i podejrzenie endometriozy.
Jakie badania trzeba zrobić do histeroskopi?W jakim dniu cyklu się ją wykonuje?
Ile musi być przerwy pomiędzy transferem a histero?
Dziękuje za info!

Dziewczyny miłego dnia ;-)
@Sol dwóch kresek na teście :*
emoji173.png
emoji173.png
- powinnaś być już po teście więc czekamy na wynik
emoji110.png
emoji110.png
emoji110.png

@motylek24 @Niezapominajka2018 dziewczyny bet szybujących do nieba :)
@Agniecha1508 3 całego koszyka jajek [emoji14]
emoji110.png
emoji110.png
i aby przy "przekładaniu" się nie zbiły [emoji14] :)
emoji173.png

emoji110.png
emoji110.png
emoji110.png
emoji110.png
za wszystkie podglądające swoje maluszki, aby cieszyły oczy i serduszka
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png

I
emoji110.png
emoji110.png
emoji110.png
za te wszystkie które pominęłam, a które mają dziś swój wielki dzień :):):)
Dziękuję ale robię jutro. Będzie 8dpt...
Mam już kupiony first response.

Dziś stchorzylam bo zazwyczaj jest tak, że jak teraz nie wyjdzie to już są marne szanse i tak sobie przeciągam...

Powodzenia wszystkim dziewczynom i spokojnego dnia x

@Agonia777 w kalendarzu zobaczyłam ,że będziesz miała histeroskopie-możesz mi napisać z jakiego powodu będziesz ją mieć?U mnie jedni kazali laparo ,inni zabronili co finalnie nie zrobiłam i mysle moze nad histeroskopia o której nic nie wspomniał.Czytam Wasze forum i sama dochodzę do jakiś kolejnych kroków.Na jednej komórce miałam jakieś zacieki i podejrzenie endometriozy.
Jakie badania trzeba zrobić do histeroskopi?W jakim dniu cyklu się ją wykonuje?
Ile musi być przerwy pomiędzy transferem a histero?
Dziękuje za info!
Ja już miała 3 histero. Robi się tylko posiew, czasami bierze się antybiotyk.
Zazwyczaj miałam zaraz po @.
Nie jest tak strasznie i u mnie pomogło
Tylko, że jeśli chcesz zdiagnozować endomerioze to chyba tylko laparoskopia, ale nie jestem pewna.

@JoannaRak chodzi o accofil czy encorton?

@dżoasia to prawda ze przed punkcją ma być niski progesteron a jaki powinien być do transferu?

@Justin87 cudowne Szkraby!!!Bądź spokojna i rośnijcie :)

@Pat1980ka gratuluje dziewczynki!!!

@Ozis Jak moja znajoma miała takie same objawy to dziś jest w 5 msc ciąży także mocno trzymam kciuki!:)

Dziewczyny czy dobrze wydedukowałam z Waszych postów ,że jeśli zarodek jest 3 dniowy to progesteron powinien być podawany 3 dni wczesniej ?
Jesli 4 dniowy to 4 dni wczesniej ?
u mnie lekarz dostosowywał transfer kiedy mu pasowało a nie kiedy u mnie pasowało mam takie wrażenie jak Was czytam.
Jak to powinno wyglądać prawidłowo?

Wszystkim samych cudownych informacji dzisiaj!
@tina35 bardzo dobrze wydedukowałaś ;)
Progesteron jest właczany na tyle dni przed ilu dniowy jest zarodek.....
i mega mnie przestarszylas ze u Ciebei było inaczej????? jak to lekarz właczał Ci progesteron wtedy kiedy mu się chciało???

reklama
Do góry