gosia321
Fanka BB :)
Ani sie obejrzysz a zaraz bedzieszGosiu oby! Tak bardzo bym chciala byc gruba jak to misis mowi![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ani sie obejrzysz a zaraz bedzieszGosiu oby! Tak bardzo bym chciala byc gruba jak to misis mowi![]()
Doope jak doope, ale nabierasz wody jak titanic i wsuwasz jak maly KaziuTen encorton to tylko dupe rozwala... ja teraz jestem w 26tc 6 kg na plusie...Ale pierwsze 3 kg było podczas encortonu i jak tylko odstawiłam to tyje według norm i wyglądam jak człowiek pomimo dużej wagi...bo nie zdarzylam schudnąć po tych stymulacjach, ale to nic...najawzniejsze aby dzieci zdrowe były, a schudniemy po ciąży, po każdej nieprzespanej nocce będą kg leciały w dół![]()
Kochana progesteron dostaniesz na 5 dni od momentu jak twoje endometrium bedzie gotowe do transferu najczesciej jest tak ze przy tej kontroli w 12 dniu wyznaczaja juz termin transferu po 5-6 dniachHej dziewczyny staram się was czytać na bieżąco ale to graniczy z cudemze względu na dzieci brata czytam raz dziennie albo co drugi dzień.
Wszystkim mocno gratuluję pięknych bet i widoków za pozostałe mocno trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Mam do Was pytanie w sprawie intralipidu? Pierwszy mam wziąć na 2 tygodnie przed transferem tylko nie wiem kiedy to przypadnie. 12 dc mam mieć kontrolę. Jeszcze mam pytanko kiedy wdrożą mi progesteron jak będę miała podane dwie blastki z 5 i 6 dnia i wtedy jak oszacować termin transferu. Jutro powinnam dostać @ i zaczynam się denerwować jak się spóźni bo wszystko się przesunie. A do tego od wczoraj źle się czuję.
Kochana progesteron dostaniesz na 5 dni od momentu jak twoje endometrium bedzie gotowe do transferu najczesciej jest tak ze przy tej kontroli w 12 dniu wyznaczaja juz termin transferu po 5-6 dniach
A intralipid mysle ze te 2 tyg przed to taki umowny termin ktory moze sie przesunac o 2-3 dni w jedna lub w druga strone ale na ten temat moze niech wypowiedza sie dziewczyny ktore braly intralipid
Ja bym sobie w zyle dala gdzies 5 dnia cyklu, zakladajac ze 12 dnia endo bedzie git i z progesteronem zaczniesz jakies 5 dni wczesniej przed transferem. W dniu transferu masz rez intralipid w planie?Hej dziewczyny staram się was czytać na bieżąco ale to graniczy z cudemze względu na dzieci brata czytam raz dziennie albo co drugi dzień.
Wszystkim mocno gratuluję pięknych bet i widoków za pozostałe mocno trzymam kciuki
Mam do Was pytanie w sprawie intralipidu? Pierwszy mam wziąć na 2 tygodnie przed transferem tylko nie wiem kiedy to przypadnie. 12 dc mam mieć kontrolę. Jeszcze mam pytanko kiedy wdrożą mi progesteron jak będę miała podane dwie blastki z 5 i 6 dnia i wtedy jak oszacować termin transferu. Jutro powinnam dostać @ i zaczynam się denerwować jak się spóźni bo wszystko się przesunie. A do tego od wczoraj źle się czuję.
Hehe dokladnie ja puchlam na potege woda to chyba nawet w malym palcu u nogi sie zbieralaDoope jak doope, ale nabierasz wody jak titanic i wsuwasz jak maly Kaziu![]()
Hej dziewczyny staram się was czytać na bieżąco ale to graniczy z cudemze względu na dzieci brata czytam raz dziennie albo co drugi dzień.
Wszystkim mocno gratuluję pięknych bet i widoków za pozostałe mocno trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Nieee, az lozysko przejmie role i zacznie produkowac , progesteron czesto do 10-12 tyg, estradiol 6-10tydz. Wszystko od lekarza zalezy i twoich wynikow krwi.A jak ciaza jest pozytywna to ile się bierze progesteron i estrofem? Do końca ciazy?
Oj tam oj tam, nie czepiamy sie szczegolow GosiaHehe dokladnie ja puchlam na potege woda to chyba nawet w malym palcu u nogi sie zbieralai pierwszy miesiac juz jak byla ciaza to pakowalam w siebie duuzo jedzenia [emoji23][emoji23] to teraz mam [emoji14]
Estrofem ja odstawialam od 8 tyg w 10 nie bralam juz. A progesteron od 8tyg do 12tyg wtedy zeszlam ze wszystkiego co dostalam w klinice a moj lekarz od 13 do 16 tygodnia dal mi duphaston 3x1 dla bezpieczenstwa dopoki lozysko w pelni nie przejmie funkcjiA jak ciaza jest pozytywna to ile się bierze progesteron i estrofem? Do końca ciazy?