reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Powiem Wam ze ja wogole nie mam ochoty na słodkie! Zero! Przed ciąża nie było dnia żebym nie zjadła czego słodkiego a teraz nawet na loda nie mam ochoty! Śmieje się ze bobo od środka dostarcza mi tyle słodyczy ze już jesc nie muszę:-) :):)

reklama
No to widzisz ty masz 2 w brzuchu a ja jedno i u mnie stuknelo 77 [emoji32][emoji32][emoji32] ale co zronic 20mg encortonu przez 5 miesiecy zrobily swoje a juz przy ciazy to puchlam w oczach. Bedziemy gubic po porodze ;)
Ten encorton to tylko dupe rozwala... ja teraz jestem w 26tc 6 kg na plusie...Ale pierwsze 3 kg było podczas encortonu i jak tylko odstawiłam to tyje według norm i wyglądam jak człowiek pomimo dużej wagi...bo nie zdarzylam schudnąć po tych stymulacjach, ale to nic...najawzniejsze aby dzieci zdrowe były, a schudniemy po ciąży, po każdej nieprzespanej nocce będą kg leciały w dół :p

Mowisz chyba nie mysle ze pora badan zrobila swoje bo badania byly o 8 wiec kto tu wymaga zeby dziecko sie ruszalo w srodku nocy [emoji28][emoji28] a 2 batonow nie zjadlam od razu bo juz po jednym bylo mi niedobrze . Na polowkowe beda zelki zamiast batona :)
Bier ogórki kiszone i kefir. Bulgotania w żołądku obudzą małego spiocha;).

Dawajcie te kilogramy, ja przejme byle kropek robil sie tlusty a ja razem z nim ;) Dzis na lunch zjadlam 3 buly I zagryzam prince polo haha. Nie wiem co mnie dzis naszlo tak, chyab stres!!! A teraz mam w brzuchu food baby :-D
Kochana u ciebie tez niedlugo bedzie przybywac ;)
A tym jak sie tego pozbyc bedzuemy sie martwic po porodzie

Ten encorton to tylko dupe rozwala... ja teraz jestem w 26tc 6 kg na plusie...Ale pierwsze 3 kg było podczas encortonu i jak tylko odstawiłam to tyje według norm i wyglądam jak człowiek pomimo dużej wagi...bo nie zdarzylam schudnąć po tych stymulacjach, ale to nic...najawzniejsze aby dzieci zdrowe były, a schudniemy po ciąży, po każdej nieprzespanej nocce będą kg leciały w dół :p
Oj ze mnie to śpioch ale już się nie moge doczekac nocnego wstawania do maluszka❤️❤️❤️

Hej dziewczyny staram się was czytać na bieżąco ale to graniczy z cudem:D ze względu na dzieci brata czytam raz dziennie albo co drugi dzień.

Wszystkim mocno gratuluję pięknych bet i widoków za pozostałe mocno trzymam kciuki ✊✊✊✊

Mam do Was pytanie w sprawie intralipidu? Pierwszy mam wziąć na 2 tygodnie przed transferem tylko nie wiem kiedy to przypadnie. 12 dc mam mieć kontrolę. Jeszcze mam pytanko kiedy wdrożą mi progesteron jak będę miała podane dwie blastki z 5 i 6 dnia i wtedy jak oszacować termin transferu. Jutro powinnam dostać @ i zaczynam się denerwować jak się spóźni bo wszystko się przesunie. A do tego od wczoraj źle się czuję.

reklama
Do góry