reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jak to jest z waszą ilością komórek jajowych, szczególnie przy niskim AMH? Ile dalyscie radę urodzić przy pomocy leków.? Wspomagacie się jakimiś suplementami? Co Wasi Panowi lykaja na poprawę jakości nasienia?
Przy moim amh 1.8 mialam 8 komorek, 6 dojrzalych ale koniec koncow 3 zarodki.
Amh spadlo do 1.6, druga stymulacja byla zle dobrana i mialam 1 komorke.

reklama
Dziekuje kochana, troche mnie uspokoilyscie. Haha, wiem tak jak @annemarie mowi trzeba bedzie otworzyc za niedlugo forumowa podgrupe pomocy psychiatrycznej ;)

Dzwonilas do tego polskiego labu? Mam nadzieje, ze sikance bezpiecznie leza w szufladzie;)
Leżą i czekają ale nie wiem jak długo...
No i nie dałam rady dzis się nic dowiedzieć. Miałam młyn w pracy i próbowałam tylko raz ale nie odebrali.
Poczekam jeszcze bo z tą beta to ciągle są problemy a jak sikne to albo w prawo albo w lewo i jak w lewo to nadzieja ze może troszkę później w prawo...

No i nie dałam rady dzis się nic dowiedzieć. Miałam młyn w pracy i próbowałam tylko raz ale nie odebrali.
Poczekam jeszcze bo z tą beta to ciągle są problemy a jak sikne to albo w prawo albo w lewo i jak w lewo to nadzieja ze może troszkę później w prawo...

Dokladnie, ja tez wychodzilam z tego zalozenia jak sikanca robilam, ze jak nic nie wyjdzie to nic nie przesadza wiec z jednej strony to mniejszy stres. Ale przyrosty to juz pewniej beta sprawdzac bo z testami to juz za duza ‚zabawa’ . Podobno te first response sa bardzo czule i bete od 6 chyba wykrywaja czy cos w ty rodzaju. Ale ty pewnie tez masz juz przestudiowane wszystkie pulapy testow dostepnych na rynku [emoji6]

Ok, etap zalapalam:)

Dokladnie, ja tez wychodzilam z tego zalozenia jak sikanca robilam, ze jak nic nie wyjdzie to nic nie przesadza wiec z jednej strony to mniejszy stres. Ale przyrosty to juz pewniej beta sprawdzac bo z testami to juz za duza ‚zabawa’ . Podobno te first response sa bardzo czule i bete od 6 chyba wykrywaja czy cos w ty rodzaju. Ale ty pewnie tez masz juz przestudiowane wszystkie pulapy testow dostepnych na rynku [emoji6]
Ja najpierw testuje czy cokolwiek się pojawia. Normalnie 7 lub 8dpt. Jak jest dobrze to potem kolejnego dnia sikam na ten co pokazuje tydzień.
Potem codziennie robię zwykle i w kolejnym tygodniu już powinien pokazać 2-3 tyg...
O taki schemat sikanciow.

Ale obiecuję, że jutro się dowiem o betę. X

Dziewczyny mam dwa pytania. Po pierwsze jak wygląda pierwsze usg po transferze? Jest dopochwowe, czy przez brzuszek?
Drugie pytanko to jak sobie radzić z bólem głowy w trakcie ciąży.. Dzisiaj przez pół dnia myślałam że mnie rozsadzi. Nawet sen nie pomógł.

reklama
Do góry