reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A jesli nie myslec, nie interpretowac, nie szukac... to co robic?
Ja nie widze w tym nic zlego ze chcecie sie dowiedziec wiecej o sobie i swojej ciazy, to sa takie kroki siedmiomilowe do waszego dziecka.nie mozecie jeszcze go wziasc na rece to szukacie sygnalow przez nie wysylanych.❤️

reklama
Dziewczyny, jest dobrze [emoji4] maluch ma teraz 5,5cm [emoji173] serduszko ladnie bije 159bpm, pepowina trojnaczyniowa [emoji7]
Ryzyka skorygowane wyszly niskie[emoji173]:
Tr. 21. 1:7213
Tr. 18. 1:6995
Tr. 13. <1:20000
Kosc nosowa obecna [emoji7]
Ocena wczesnej anatomii - budowa, przeplywy, wszystko ok, nie bede Was zameczac szczegolami [emoji4]
Rozmawialismy z Pania Dr i sama stwierdzila, ze pomimo bardzo dobrych wynikow z dzisiejszych badan, to jesli mozemy, glownie biorac pod uwage in vitro, zalecalaby jednak zrobic wolne dna plodowe. I tak bylismy zdecydowani na Nifty, wiec umowilam sie na pobranie krwi na przyszly tydz. Nastepna wizyte w tej miejscowce u docenta mam 12.09, wtedy juz powinny byc wyniki z dna plodowego, wiec wszystko bedzie wiadomo napewno.
Aaa co do plci na podstawie wyrostka wydaje sie ze to dziewczynka [emoji7] ale Pani Dr mowi ze ten wyrostek taki nie calkiem lezacy, wiec dzidzius moze nas jeszcze zaskoczyc i w ktoryms momencie sie pojawic siusiaczek [emoji4]
Zobacz załącznik 890351Zobacz załącznik 890352Zobacz załącznik 890353
Śliczny nosek. Gratulacje wielkie!

Widać jak sobie możemy wkręcić wiele różnych sytuacji. Ten cały process i walka niepłodnościa tak wchodzą w nasze życie, w buciorach dosłownie... Ach...

Ściskam gorąco i oddychaj teraz głęboko, żeby było już spokojniej. X

Ja tak samo mom ale 23 idę na wizytę i okaże się czy dojdzie do transferu
Oj kurcze, trzymam kciuki aby pozwolili wam na transfer i wszystko bylo dobrze :) Daj znac o wizycie. Mnie tez jeszcze jedna czeka i zobaczymy, tylkiem juz trzese ze strachu.
Ja mialam duzo sluzu z tego co pamietam.
Mieciu, ale okresowo raczej nie czy tez? Mnie ten sluz nawet tak bardzo nie irytuje jak wlasnie to bulgotanie i przelewanie sie w brzuniu. Typowo jak pod @. Aczkolwiek to juz by byl mega duzy pech... Najpierw po punkcji kalendarzowo @, kolejna po ponad prawie ze dwoch msc a teraz juz w polowie cyklu jakby. Masakra. Wiem, ze estrofem zatrzymuje owulacje ale z tego co czytalam to @ moze pojawic sie mimo estrofemu i dupku i w tym czasie.:eek:

Kochane jak mialyscie z wrazliwymi piersiami na poczatku? Bo czasami sa bardziej wrazliwe, np wczoraj wieczorem, a dzis przez dzien prawie zero. Zawsze mnie to martwi jak przestaja byc wrazliwe. Sory, ze wam tu smuce ;) ale moglyby chociaz jakies mdlosci przyjsc, przynajmniej bym sie uspokoila ;) a tu zero jakikolwiek objawow, kedynym wyznacznikiem sa te piersi, a jak przestaja byc tkliwe to panikuje. [emoji31]
Ja ostatnio czytałam swoje objawy przy udanym transferze i tam miałam raz ból piersi mocny, raz lekki, raz minimalny. To nie jest powód do zmartwień, ten jest wykluczony z listy :) szukaj dalej...

Haha. Tylko się doraźnie bo sama też swiruje.

Oj kurcze, trzymam kciuki aby pozwolili wam na transfer i wszystko bylo dobrze :) Daj znac o wizycie. Mnie tez jeszcze jedna czeka i zobaczymy, tylkiem juz trzese ze strachu.

Mieciu, ale okresowo raczej nie czy tez? Mnie ten sluz nawet tak bardzo nie irytuje jak wlasnie to bulgotanie i przelewanie sie w brzuniu. Typowo jak pod @. Aczkolwiek to juz by byl mega duzy pech... Najpierw po punkcji kalendarzowo @, kolejna po ponad prawie ze dwoch msc a teraz juz w polowie cyklu jakby. Masakra. Wiem, ze estrofem zatrzymuje owulacje ale z tego co czytalam to @ moze pojawic sie mimo estrofemu i dupku i w tym czasie.:eek:

Felia, wiesz co raczej nie okresowo, ale z drugiej strony to ja nie mam nigdy jakichs super objawow okresowych lekko mnie krzyz poboli i brzuch w dniu ale bez zadnego wiekszego pms. Mam nadziene, ze bedzie dobrze i wszystko wyklaruje sie pozytywnie[emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Ja ostatnio czytałam swoje objawy przy udanym transferze i tam miałam raz ból piersi mocny, raz lekki, raz minimalny. To nie jest powód do zmartwień, ten jest wykluczony z listy :) szukaj dalej...

Haha. Tylko się doraźnie bo sama też swiruje.

Dziekuje kochana, troche mnie uspokoilyscie. Haha, wiem tak jak @annemarie mowi trzeba bedzie otworzyc za niedlugo forumowa podgrupe pomocy psychiatrycznej ;)

Dzwonilas do tego polskiego labu? Mam nadzieje, ze sikance bezpiecznie leza w szufladzie;)

Do góry