Problem po mojej stronie niedrożny jajkowod drugiego brak to nasza 3 próba i mieliśmy podane tym razem dwa zarodki 2Bb i jeden zdecydował być nasza największa miłościąGratulację super takie rzeczy słyszeć - budujące jest to dla nas ciąglę walczących. A powiedz mi proszę problem był bardziej po Twojej stronie czy u męża. Jeszcze raz gratuluje
reklama
Mieciu85
Fanka BB :)
Ja u Pasnika nie siedze, moja pani doktor ma troche inne spojrzenie, bardziej krytyczne. Co oczywiscie nie znaczy ze u niego jest gorzej czy lepiej.Rob jak Ci kaze , podejrzewam ze w jego oczach twoje NK nie sa az takie wysokie.Brac musisz , bo z KD masz podwojne obce DNA co robi te kwestie jeszcze trudniejsza.I nie stresuj sie tyle, ma byc dobrze to bedzie i tak[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Jeszcze raz dziekuke za odpowiedz. [emoji173]️[emoji173]️pojde na ten i tralipid w piatek po usg jesli bedzie pozytywny obrot sprawy an usg. Masz racje podwojne obce dna wiec tez nie wiadomo jak organizm na to reaguje. Kochana, a powiedz mi, bo widze, ze masz duze obeznanie w immunologii, na co przepisywane sa te wlewy z accofilu co tez hyba o tym dzis wspominalyscie? To jest przeciw odrzuceniu zarodka, tak? Bo ja mialam 5 dni przed transferem, ale Pasnik z racji tego, ze zalecenia mailowe nie wytlumaczyl mi po co i po prostu mnie to ciekawi.
Ja i tak kochana dużo leżakuje praktycznie nic nie robię nic nie dźwigam w domu ,od tego jest mąż hehe jak to on doktor stwierdził ze on jest od zrobienia a potem od wożenia wózka mam zamiar się więcej oszczędzaj teraz tryb na żółwiaWiem jakie to cudowne uczucie widziec juz zarysy czlowieczka [emoji847] Gratuluje!
Piszesz ze masz krwiaczka, ja tez mialam malego i tez niby zylam normalnie, mie oszczedzalam sie zbytnio i urosl przez to 3 krotnie! Dopiero jak zaczelam wypoczywac i uwazac na siebie zaczal sie zmniejszac. Lepiej jeszcze ten msc to ostatniej wizyty sie oszczedzaj, pewnie on zniknie i wrocisz do normalnego zycia
Mieciu85
Ja zrobilam 1 dzien pozniej z racji tego że wypadł mi pogrzeb wtedy myślę że to nie ma znaczenia
Dzieki Martuska
Kochana u mnie jest 0,94 cm ten krwiak tu nasz zdjęciePowiedziala ze juz nie jest grozny bo ma 2cmx0,5cm czyli w porownaniu z dzieckiem ktore ma 5,6cm i lozyskiem ktore jest jeszcze wieksze to nie moze juz mu nic zrobic ale musze uwazac zeby nie urosl. Ona powiedziala zeby sie nie martwic ze najwazniejsze ze on nie rosnie a dziecko rosnie. Troche sie uspokoilam ale juz bym wolala zeby go nie bylo wiesz jak to jest A ty tez masz dzisiaj gina widze w kalendarzu? Trzymam kciuki!! :*
Załączniki
Cassiah
Ja tez wlasnie na poczatku mialam ok 1cm i dopiero na nastepnej wizycie okazalo sie ze urosl do 3 cm A teraz zmalal do 2cm i juz tak siedzi skurczybyk... Dobrze ze sie oszczedzasz, one sie wydalaja w plamieniach albo wchlaniaja, bedzie dobrze Wazne ze nie jest wiekszy od dziecka, a i takie umieja donosic zdrowe ciazeZobacz załącznik 890327
Kochana u mnie jest 0,94 cm ten krwiak tu nasz zdjęcie
AktualneJeszcze aktualne? To ja poproszę :-)
Cassiah
Ja tez kocham [emoji16] Zawsze mowie ze moje ulubione slodycze to czipsy Ale najbardziej i prawie tylko jem te Lays, na szczescie u nas sa rzadko dostepne [emoji14] Oczywiscie jem je na ruski rok ale jak juz sobie pozwole na cos niezdrowego to toMoje ulubione [emoji87] [emoji85] mąż mnie w ciąży gonił żebym ich nie jadła ale parę razy nie mogłam się oprzec tym solonym ziemniaczka [emoji87] [emoji85]
No i jeszcze zupki chinskie Vifon... Jeju jakie sa wspaniale [emoji23] Zawsze myslalam ze to nie jest takie straszne bo co moze byc w makaronie, przyprawach i oleju... Ale jednak jak kiedys zwrocilam uwage na sklad chemiczny(doslownie) tego makaronu to juz omijam je
@Olk@24 napiszę na privAktualne
reklama
Cassiah
Ja mam taki sposob ze jak sobie pozwole na cos niezdrowego to tego dnia robie sobie takze cos na maxa zdrowego dla balansu, np zjem tort to pozniej zrobie sobie smoothie z 5 owocow [emoji16][emoji16][emoji16] I do razu mam mniejsze wyrzuty [emoji41][emoji41][emoji41][emoji23]Oj tam oj tam. Też sobie kupię marsa. To jest myśl. [emoji16] zeżarłam dzisiaj prawie całą pakę chipsów solonych. To dopiero jest zbrodnia. [emoji57]
Kciuki zaciśnięte za dobre wiadomości.[emoji110][emoji110][emoji110]
Podziel się: