reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A

Noo popłakałam się niesamowicie na tej wizycie. Leczymy się w Macierzystwie. Wiedziałam że różowo nie jest, ale lekarz mówił bardzo konkretnie. Twierdził że nie chce Nas okradac z nadziei, ale trzeba znać swoje położenie. Dużo czasu Nam poświęcił na wyjaśnienie jakie opcje są przed nami, co on zaleca i mówił żeby na spokojnie wszystko przeliczyć i przekalkulowac.
Nie marudzil, tylko opowiadał że takie przypadki jak nasz to norma i nie ma co zwlekac tylko działać jeśli dziecko jest naszym priorytetem.

Laurka czy Ty nie jest u dr P??????

reklama
Jutro miałam mieć transfer. Niestety moja pani dr nie poinformowała laboratorium kiedy mają rozmrozić zarodki. Transfer został odwołany. Siedzę i ryczę. Mam już dość. Tyle staran, badań leków zabiegów. Wszystko żeby przygotować się do tego podejścia na 100% a tu takie coś. Nie dociera to do mnie i nie rozumiem jak ona mogła popełnic taki błąd.

Ja pierdl...Współczuje :/

U nas jest wszystko dobrze serduszko bije 7tydzien 1 dzień według okresu a według usg 7tydzien 3 dzień jest mały krwiaczek ale mam się nim nie martwić może się wchłonąć albo pęknąć i może być plamienie albo brudzenie aby się nie martwić a termin na 6 albo 8 kwietnia i założył już mi kartę ciąży i dał na badania muszę zrobić badania mocz morfologię glukozę i następna wizyta 19 września ;)

607E6777-3E15-4C42-B097-72A4AC90D274.jpeg

Załączniki

• 607E6777-3E15-4C42-B097-72A4AC90D274.jpeg
    607E6777-3E15-4C42-B097-72A4AC90D274.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 461
U nas jest wszystko dobrze serduszko bije 7tydzien 1 dzień według okresu a według usg 7tydzien 3 dzień jest mały krwiaczek ale mam się nim nie martwić może się wchłonąć albo pęknąć i może być plamienie albo brudzenie aby się nie martwić a termin na 6 albo 8 kwietnia i założył już mi kartę ciąży i dał na badania muszę zrobić badania mocz morfologię glukozę i następna wizyta 19 września ;)

Pieknie [emoji173]️

reklama
Hej Dziewczyny, piszę przede wszystkim z pytaniem do mam bliźniakowych. Byłam dzisiaj u innego gina (szukam dobrego, który pracuje też w szpitalu, gdzie będę rodzić) i ten z dzisiaj dał mi do myślenia. Dzisiaj gin pomierzył tylko CRL i według jego pomiarów pomiędzy dziećmi jest różnica tygodnia. Nie strasząc powiedział, że to jest do kontroli (wiadomo), żeby sprawdzać czy nie dochodzi do hipotrofii jednego z dzieci. Jak to było u Was? Jakie były różnice w wieku prenatalnym dzieci?
Wczoraj mój gin sprawdzał przepływy i wszystko jak na razie niby gra. Według tego z dzisiaj też, ale ja już myślę, co to będzie dalej.

Do góry