Mieciu85
Fanka BB :)
Beta 173 dwa dni temu 58.
Motylku to super sie rozkreca! Trzymam kciuki za pozytywny rozwoj sytuacji.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta 173 dwa dni temu 58.
Na sztucznym okno inplanyacyjne otwiera sie progesteronem wiec nie da sie dzień dluzej . Ale skora ma być jutro to nie wiem jaki problem zarodek dzis rozpraszają wieczorem chyba ...transfer jutro nie powinien byc problemem nawet hak przypomnialo im sie teraz ....
Jutro miałam mieć transfer. Niestety moja pani dr nie poinformowała laboratorium kiedy mają rozmrozić zarodki. Transfer został odwołany. Siedzę i ryczę. Mam już dość. Tyle staran, badań leków zabiegów. Wszystko żeby przygotować się do tego podejścia na 100% a tu takie coś. Nie dociera to do mnie i nie rozumiem jak ona mogła popełnic taki błąd.
Dokladnie tak jak mowiszDokladnie, przeciez tych zarodkow jakos sie wieki nie rozmraza, ja sluszlam, ze wieczorem dnia poprzedniego albo rano przed transferem zalezy chyba od wieku zarodka. Ja bym dzwonila do embriologow, moze ta lekarka sobie w kulki leci!!!
Masakra. Trzymaj się kochana.Jutro miałam mieć transfer. Niestety moja pani dr nie poinformowała laboratorium kiedy mają rozmrozić zarodki. Transfer został odwołany. Siedzę i ryczę. Mam już dość. Tyle staran, badań leków zabiegów. Wszystko żeby przygotować się do tego podejścia na 100% a tu takie coś. Nie dociera to do mnie i nie rozumiem jak ona mogła popełnic taki błąd.
Dziewczyny ile płacicie za mrożenie zadordkow , mi przyszło właśnie pismo o uiszczenie opłaty na kolejny rok za jednego zarodka i jestem przerazina kosztami...
A co zlecił ci Pasnik?
Marghi,
cos mi w tym wszystkim nie pasuje... bo jesli mialas 3 dniowe zarodki moga je rozmrozic dzisiaj podciagnac pod morule albo blastke , ty dwa dni wiecej progesteronu i pasuje,
jesli to juz blastka jest to daje sie progesteron 5-6 dni przed transferem , tez by pasowalo
Problem by byl gdyby zarodek byl juz rozmrozony , a ty za krotko prg brala. Ale jesli ty dopiero 3 dni bierzesz to nie wiem w czym problem
Wg mnie brak dobrej woli ze strony kliniki ,bardzo brzydko postapili.