reklama
Mieciu85
Fanka BB :)
Kurcze jak myślijcie, czy to wielkie przestępstwo jak zdaża mi się brać tableki mniej wiecej na oko, czasami wezmę o 15stej Lutninus czasami o 16stej drugą dawkę.
Pewnie godzina nie wiele zmieni ale ja staram sie o stalycj poracj brac zeby byl staly poziom we krwi, ustaw sobie przypomnienia w telefonie, dla mnie dziala
anetka303
Nie zaszkodzi. Smacznego [emoji39]Drogie, jak myślicie wczoraj miałam transfer dziś sąsiedzi do nas przychodzą. Czy jak wypije piwko bezalkoholowe to może się coś stać/zaszkodzić implantacji zarodków?
Niezapominajka2018
No ja mówiłam o myciu w środku Nie wyobrażam sobie żeby kochać się z rozpuszczonym proszkiem. Ja miałam transfer w środę w poprzednim tygodniu i lekarz powiedział że mam zakaz kochania do poniedziałku a potem jak najbardziej. Dzisiaj minęło półtora tygodnia więc było miło się zbliżyć do męża .Jesli chodzi o umycie na zewnatrz to mysle, ze nie ma problemu, bo to, co sie wchlania jest chyba glebiej w pochwie wiec woda z zewnatrz tego nie wypluczesz. Ja narazie tzymam sie od mojego z daleka bo sie po prostu boje. Wiem, ze to pewnie nieuzasadnione, ale gdzies tez czytalam, ze po transfterze trzeba uwazac na skurcze macicy wywolane ewwntualnym orgazmem bo to moze nie sprzykac implantacji. Na ile w tym jest prawdy to nie wiem ale moja pranoja dziala na calego wiec ja narazie wywiesilam znak, ze remont
Niezapominajka2018
Ja w pełni wierzę mojemu lekarzowi.Mi mówili że 4 h się wchłania lek potem można wymyć ale seks dozwolony od serduszka wcześniej skurcze macicy mogą miecnegatywny wpływ...
Niezapominajka2018
Staraj brać się o tych samych godzinach, ale jak od czasu do czasu będzie godzina w tą, godzina w tą to myślę że nic się nie stanie, aby nie za często.Kurcze jak myślijcie, czy to wielkie przestępstwo jak zdaża mi się brać tableki mniej wiecej na oko, czasami wezmę o 15stej Lutninus czasami o 16stej drugą dawkę.
NataliaNNN
A kiedy masz betę?No ja mówiłam o myciu w środku Nie wyobrażam sobie żeby kochać się z rozpuszczonym proszkiem. Ja miałam transfer w środę w poprzednim tygodniu i lekarz powiedział że mam zakaz kochania do poniedziałku a potem jak najbardziej. Dzisiaj minęło półtora tygodnia więc było miło się zbliżyć do męża .
NataliaNNN
Hehe a mój lekarz to zaszalal powiedział że do bety nic a jak się okaże że sukces to dwa miesiące abstynencji nas czekają, mąż załamany heheJa w pełni wierzę mojemu lekarzowi.
gosia321
[emoji23] [emoji23]Pozniej jak juz urodzicie największa obawa bedzie kupa !
Czy jest ....
Ze sluzem ...
za twarda ....
za miekka ....
zielona....
Gowniana sprawa
Moja robila raz na 3 dni analiz mniej ...ale jak zrobiła to impreza byla taka radość!
reklama
redferrari
Rozumiem więc smacznego mężaJa w pełni wierzę mojemu lekarzowi.
Podziel się: