RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
@RedHotChiliPepper28 Przeraziłaś mnie spakowaną już torbą Jestem tydzień za Tobą i liczę że Mała u mnie też posiedzi chociaż do środka września mimo, że termin na 29... Zmobilizowałaś mnie i u mnie też zrobiło się jakby... poważniej... Jestem w szoku.... Silna z Ciebie babka.. ja myślę o każdy znieczuleniu.. mało się na nim znam i nie wiem nawet które lepsze? Pomożesz?
Poczytaj najpierw co oferuje szpital w którym chcesz rodzić i czy musisz spełniać jakieś warunki. Z takich lajtowych masz np gaz, albo takie elektrody na krzyż, szczególnie przydatne (podobno) przy bardziej bolesnych bólach krzyżowych. Dużo na szkole rodzenia się o tym mówiło. Zrób z mężem plan porodu, bo to da Wam powód do omówienia wszystkiego dokładnie, czego oczekujecie, co byście chcieli, Twój mąż jeśli of course będzie przy porodzie to w większej mierze On może o czymś wtedy przypominać, kontrolować, a Ty skupisz się na sobie :-) ja torbę pakowałam już od ponad miesiąca, co uwierz mi nie jest robotą na jeden dzień. Będziesz spokojniejsza, że już jesteś gotowa, nic Ci nie uleciało i obojętnie kiedy zachciało by się młodej wyjść, to Ty po prostu bierzesz torbę i wychodzisz. Pamiętaj o wodzie i jedzeniu! u mnie to był produkt np jeden, który leży na samej górze heh biszkopty, batony itd