reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzięki Ewunka. To interesujące co piszesz tylko jak to jest z tym progesteronem co we krwi nie wychodzi hmm. Np Crinone to chyba nie widać w krwi... @Mieciu o tym też czytała ale dziś się relaksuje w Walii :)

Ja bym też tak bez progesteronu nie pochodziła pomimo iż przy owulacji ciałko żółte powinno produkować progesteron.
Dupek to w krwi nie wychodzi ale crinone 1 słyszę. Ja byłem na cyklu sztucznym i po 1 crinone mialam 6 ( wiec wychodzi w krwi )

reklama
Dziewczyny po nieco nieprzespanej nocy doszłam do takiego oto planu.
1. Mojego mrozaczka wezmę jak tylko będę mogła
2. Definitywnie żegnam się z Białymstokiem
3. Chcę umówić się na konsultacje do Lewandowskiego z Novum.
Tutaj mam do was pytanie, czy długo trzeba czekać aby się do niego zapisać. Czy zrobić to już teraz? Jak wygląda leczenie w Novum, czy Lewandowski rozpisuje tylko stymulację. Czy wizyty stymulacyjne są u niego. Jakie macie wrażenia.
Motylek bardzo dobry plan. Wizyty są u niego.

Ja niestety przed 4 stymulacjia mialam wizyty u onkologa i to napewno nie bylo od marchewki ;)
Torbiel 10 cm bardzo " brzydka" Ca 125 - 100 klinika wysłała mnie do onkologa .

Po badaniach 3 miesiącach obserwacji zgodził sie na 4 stymulacjie ostatnia w moim przypadku. Podpisałem zgode ze jestem swiadoma bardzo strasznych rzeczy ....:baffled:
Przy braniu wysokiej dawki prog ( ktory zwieksza ryzyko raka jajnika ) tez podpisalam ze wiem .
Ten Acofil czy jak mu tam :laugh2: tez wymaga podpisania zgody ze znamy ryzyko.
Nie oszukujmy sie ze marchewka jest gorsza ....
Walczmy ale bądźmy swiadome ze leki do stymulacji to nie witaminy a i w witaminach czasem duzo syfu !

reklama
Do góry