gosia321
Fanka BB :)
Jutro poczta jest nieczynna a bron boze nie wysylajcie bez rejestracji bo bedzie szlo2.5 tygodniaDziękuje bardzo to jutro wyślesz to ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro poczta jest nieczynna a bron boze nie wysylajcie bez rejestracji bo bedzie szlo2.5 tygodniaDziękuje bardzo to jutro wyślesz to ?
5 dniowy 4BB
Ja wynik bety mam 15. Na powtórkę ide w czwartek.A przypomnij jaki miałaś wynik i kiedy powtarzasz? Ja idę w piątek.
Ty zapomniałysmy heheJutro poczta jest nieczynna a bron boze nie wysylajcie bez rejestracji bo bedzie szlo2.5 tygodnia
Kochana nic sie nie martw progesteronu nie da sie przedawkowac a lepiej brac wiecej niz mniej. Ale pamietaj jak juz zaczniesz to musisz zostac na tej samej dawce i tylko lekarz moze ci z niej pozwolic powoli schodzic. Ja lacznie bralam 1460mg
Kochana poczta jutro nieczynna heheJasne, nie ma problemu
Jutro poczta jest nieczynna a bron boze nie wysylajcie bez rejestracji bo bedzie szlo2.5 tygodnia
Dokładnie. Taka formę właśnie miałam na myśli. zajmę się tym w czwartek z samego rana na piątek napewno będzie.Po co Wy się z ta poczta jeszcze męczycie. Idziecie to punktu paczka gls i na następny dzień jest u odbiorcy albo przez paczkomaty
Hehe no bo jak sie siedzi na zla to sie nie pamieta ze jest dzien wolnyTy zapomniałysmy hehe