reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana nic sie nie martw progesteronu nie da sie przedawkowac a lepiej brac wiecej niz mniej. Ale pamietaj jak juz zaczniesz to musisz zostac na tej samej dawce i tylko lekarz moze ci z niej pozwolic powoli schodzic. Ja lacznie bralam 1460mg :)

Kurcze Gosiu juz sama nie wiem raz musle zostane przy dawcze od lekarza teraz sie znowu zatsanawiam moze dolozyc sama juz nie wiem, ale jakby sie mialo cos stac to chyba by sor juz stalo bo ja od 9dpt mialam taki kijowy ten progesteron jak pierwszy raz sprawdzilam. To czekaj czy ja to dobrze licze, ze mam 250mg progesteronu na dobe? Duphaston 10mg na tabletke x 7 tabletek dziennie= 70mg. Do tego crinone 80mg x 1,125g czyli jeden aplikator crinone ma 90mg progesteronu. Czyli z crinone mam 180mg a z dupka 70mg? Czy to sie jakos inaczej przelicza bo cos mi to nie pasuje?

reklama
Ty zapomniałysmy hehe
Hehe no bo jak sie siedzi na zla to sie nie pamieta ze jest dzien wolny :)
Ja pamietam bo to Matki Boskiej Ziolowej :) hehe czyli poniekad od 8 lat dzieki synkowi mojej kolezanki to moje swieto ;) bo ja jestem ciocia ziolo od nazwiska
I jutro swietujemy ;) grill i ja wareczka 0%

Ostatnia edycja:
Do góry