reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@motylek24 idź za dwa dni na betę. Nadal mocne [emoji110]️[emoji110]️
@Mieciu85 ty nie strasz swojego kropka. Koniec stresowania! Za piękny przyrost [emoji110]️[emoji110]️
@gosia321 [emoji7][emoji7][emoji7] piękne imię [emoji5]
@dżoasia to żadna tajemnica [emoji14] nie będę tak w nieskończoność robić tych stymulacji. Pamiętaj, że to był nr 5 już [emoji15][emoji15][emoji15] Czas spojrzeć prawdzie w oczy. Ja już nie najmłodsza, wiec wartościowych komórek niewiele. No i wyniki u m są mocno obniżone. Dlatego myśle o KD w Czechach, ale ze względu na kiepskie wyniki nasienia mamy z m wątpliwość czy to ma sens i czy nie od razu pójść w kierunku AZ. Zobaczymy jak to się potoczy. Jedno jest pewne: ten cykl po stymulacji odpoczywam [emoji41]

Właśnie wróciłam z alab. Wynik wieczorem albo jutro [emoji15] nie wiedziałam że nie robią wyników na cito.
Sens ma zawsze, Czechy robia cuda, maja mega dobre laboratoria , i sposoby na leniwe plemniki. Ja sobie odpuscilam po 3 stymulacjach i w sumie z perspektywy czasu te 3 tez powinnam juz sobie odpuscic.Pisz na priv gdybys cos chciala wiedziec,trzymaj sie kochana , KD to dobre rozwiazanie.

reklama
Sens ma zawsze, Czechy robia cuda, maja mega dobre laboratoria , i sposoby na leniwe plemniki. Ja sobie odpuscilam po 3 stymulacjach i w sumie z perspektywy czasu te 3 tez powinnam juz sobie odpuscic.Pisz na priv gdybys cos chciala wiedziec,trzymaj sie kochana , KD to dobre rozwiazanie.
Dzięki kochana [emoji8]

Z m gadamy o tym już wystarczająco długo [emoji15] mieliśmy duże nadzieję na lepsze plemniki z biopsji, ale jak widać: z pustego i salomon nie naleje... zresztą, moje komórki to chyba sobie też jaja jakieś robią [emoji15] No nic. Lekarz przewidywał taki wynik.
Niech moje ciało się regeneruje po tej stymualcji. A co [emoji16] a potem będziemy coś działać [emoji5]

Z m gadamy o tym już wystarczająco długo [emoji15] mieliśmy duże nadzieję na lepsze plemniki z biopsji, ale jak widać: z pustego i salomon nie naleje... zresztą, moje komórki to chyba sobie też jaja jakieś robią [emoji15] No nic. Lekarz przewidywał taki wynik.
Niech moje ciało się regeneruje po tej stymualcji. A co [emoji16] a potem będziemy coś działać [emoji5]
Edloteh nie wiem ile masz lat i jaka jest wasza historia. Jakie masz AMH? No dobra napiszę mam 39 lat. Nasienie męża takie sobie, ostatnio 8 ml morfologia nie wiem. Wcześniej 3 procent prawidłowych ale podobno duży odsetek żywych o ruchu tym najlepszym. Z 8 komórek mamy 2 blastocysty, biorąc pod uwagę wiek i parametry męża 25 procent zarodków to chyba norma. Jeżeli masz swoje komórki powiedzmy produkujesz więcej niż 4 to opłaca się zaryzykować z nasieniem dawcy. Zobaczycie czy zarodki będą lepszej jakości. Odczekaj ze stymulacja i do dzieła. Z AZ zawsze możesz podejść po wyczerpaniu możliwość.

Tak Asiu ale mam mieszanie uczucia. Chyba mi te hormony za bardzo buzują ;(((
Uhuhu to widze ze cie dorwalo tak jak mnie w zeszlym roku - doslownie swirowalam, najchetniej kazalabym sie zamknac w ciemnej piwnicy, zebynie musiec patrzec na nikogo i zeby kogos nie zaciukac:D ale to normalne, ze sie tak boisz. Minie, ale dopiero po becie. Jestem mylami z Toba:* jakby co to sie tu wyzywaj w slowach, pouzalaj sie czy cos, byle pomoglo :)

Uhuhu to widze ze cie dorwalo tak jak mnie w zeszlym roku - doslownie swirowalam, najchetniej kazalabym sie zamknac w ciemnej piwnicy, zebynie musiec patrzec na nikogo i zeby kogos nie zaciukac:D ale to normalne, ze sie tak boisz. Minie, ale dopiero po becie. Jestem mylami z Toba:* jakby co to sie tu wyzywaj w slowach, pouzalaj sie czy cos, byle pomoglo :)

Generalnie zamknąć to się nie chce zamykać tak złe nie jest, tylko czuje ze mi te hormony we łbie mieszają od weekendu.
Dzisiaj mam fazę na myśl ze krzywdzę potencjalnie przyszłe dziecko bo będę stara matka i po co mi to wszystko....

reklama
Czy Wy po estrofemie macie tez taki paskudny nastrój czy przyczyny szukac gdzieś indziej? Normalnie ja wulkan optymizmu ma smutek.... tak bez przyczyny z dupy....
Ja bez tego mam jazdy a co dopiero jak zacznę brać :dry::dry::dry:
Kochana niestety naszych myśli nic nie jest w stanie okiełznać i chyba każda z nas świruje , ale super że już działasz i grunt to mieć czymś zajęta głowę ;)
Apeluję żeby wróciła moje biedroneczka optymistka:biggrin2:[/QUOTE]

Do góry