Kochana jak Ci bardzo zależy na terminie i możesz do niego jechać z dnia na dzień to najlepiej dzowonic wieczorem czy nie zwolnił się jakoś termin pamiętam że komuś tak się udałoDziekuje wiem, że Paśnik najlepszy, będę walczyć o wcześniejszy termin, ale czas mnie goni
reklama
NataliaNNN
Fanka BB :)
Super, to był Twój pierwszy transfer? Ja mam mieć w piątek transfer, tez 2 blastusie w 10dc miałam endo 10mm i strasznie się stresujeJa miałam transfer na cyklu naturalnym, wtedy owulka wypadła 17 dc a transfer miałam na szósty dzień po owulacji. Nie mógł być piątego dnia, bo to była niedziela.
Endometrium nie miałam sprawdzanego w dniu transferu ale ostatnią wizytę miałam jakoś 13 dc i wtedy endometrium miało grubość coś ok. 8,8 mm.
Margit2018
Lotta myślę że jesteś w dobrych rękach. Powodzenia jutro.Kochane jutro mam histeroskopię. Zastanawiam się czy sugerować lekarzowi, żeby pobrał wycinek nawet jeżeli wszystko będzie wyglądało ok? Czy też nie ma takiej potrzeby i jak nic lekarz nie widzi, to trzeba mu zaufać. Jakie macie w tym temacie zdanie?Jak to w waszym przypadku wyglądało?
Margit2018
Trzymaj się Paulinko.Jestem w drodze do szpital kazał jechać na sor sprawdzić dam znać
misis188
Jestem w drodze do szpital kazał jechać na sor sprawdzić dam znać
Ja za kazdym razem mowilam ze ciaza po in vitro
Dzięki za podpowiedź, tak zrobięKochana jak Ci bardzo zależy na terminie i możesz do niego jechać z dnia na dzień to najlepiej dzowonic wieczorem czy nie zwolnił się jakoś termin pamiętam że komuś tak się udało
Paulinka, trzymaj sięJestem w drodze do szpital kazał jechać na sor sprawdzić dam znać
ilmenau
Jestem w drodze do szpital kazał jechać na sor sprawdzić dam znać
Trzymaj się kochana!!!
reklama
O jejku, bardzo współczuję. To musi być straszne przeżycie. Na pewno będzie wszystko dobrze. Trzymamy kciuki!Jestem w drodze do szpital kazał jechać na sor sprawdzić dam znać
Podziel się: