reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja miałam transfer na cyklu naturalnym, wtedy owulka wypadła 17 dc a transfer miałam na szósty dzień po owulacji. Nie mógł być piątego dnia, bo to była niedziela.
Endometrium nie miałam sprawdzanego w dniu transferu ale ostatnią wizytę miałam jakoś 13 dc i wtedy endometrium miało grubość coś ok. 8,8 mm.
Super, to był Twój pierwszy transfer? :) Ja mam mieć w piątek transfer, tez 2 blastusie :) w 10dc miałam endo 10mm i strasznie się stresuje :(

Kochane jutro mam histeroskopię. Zastanawiam się czy sugerować lekarzowi, żeby pobrał wycinek nawet jeżeli wszystko będzie wyglądało ok? Czy też nie ma takiej potrzeby i jak nic lekarz nie widzi, to trzeba mu zaufać. Jakie macie w tym temacie zdanie?Jak to w waszym przypadku wyglądało?
Lotta myślę że jesteś w dobrych rękach. Powodzenia jutro.

reklama
Do góry