reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny quwa , genapeptyl w natarciu brzucha, antyli odstawione , jajniki na zmianę napierniczają aż ciężko chodzić - a ja czuję się meeegaaa okresowo :growl: do tego stres ile jajków będzie :errr: jutro idę wyrwać zęba jeszcze, jakbym mało miała bólu.
( i doopa i głowa:p ) eeeehhhh coś mnie dziś dół załapał :realmad:
dobra biere się do roboty, to może przejdą głupoty :szok:

Dziewczyny quwa , genapeptyl w natarciu brzucha, antyli odstawione , jajniki na zmianę napierniczają aż ciężko chodzić - a ja czuję się meeegaaa okresowo :growl: do tego stres ile jajków będzie :errr: jutro idę wyrwać zęba jeszcze, jakbym mało miała bólu.
( i doopa i głowa:p ) eeeehhhh coś mnie dziś dół załapał :realmad:
Ale przeciez na gonapeptylu jeszcze jest jedna miesiaczka ba nawet musi byc bo inaczej nie zaczna wlasciwej stymulacji

Ale przeciez na gonapeptylu jeszcze jest jedna miesiaczka ba nawet musi byc bo inaczej nie zaczna wlasciwej stymulacji
Ooo nie wiedziałam , dzięki - czas najwyższy od 42 dni nie miałam porzadnej @ i chyba dlatego mnie tajk jajcochy bolą :growl: no gin mówił , ze mogą ale nie muszą być plamienia. Quwa wszystko całkiem inaczej niż poprzednio :errr: no ale chyba wiedzą co robią :wściekła/y:

Dziewczyny kiedyś udzielalam się na tym forum kiedy starałam przechodzilam taką samą drogę. Po 5 tranaferze doczekalam się upragnionego dzieciątka. Teraz pragnę rodzeństwa. Niestety 6 transfer się nie udał.
Chciałam zapytać Was czy któreś leczą się w Katowicach w Bocianie lub Invimed a jeśli tak TP czy możecie coś powiedzieć o tych klinikach ewentualnie polecić lekarza. Byłabym również wdzięczna za podanie kosztu całkowitego w przybliżeniu oczywiście.
Za wszystkie trzymam mocno kciuki i życzę żeby droga każdej z Was skończyła się różową pupą

Kochana, ja conprawda nie lecze sie w tych klinikach, ale na forum z kd kilka dziewczyn bardzo polecalo dr Cygal w Invimed K-ce.

reklama
Kochane cewnik założony ból na początku był mega nie do zniesienia , były łzy ale już przechodzi ... może zacząć się samo dziś bo wczoraj sama zaczęłam ostre skurcze chociaż ja tego w ogóle nie czułam tylko widać było na zapisach ktg. Planowo jeżeli samo się nie rozbuja dziś to jutro o 7.30 już zaczynamy rodzic ❤

Proszę o kciuki i modlitwe żeby już wszystko gładko poszło! ❤❤❤❤

Do góry