KaIno
Fanka BB :)
O tak seks jest bardzo dobry na wywołanie. Sama nie raz dostałam dzień poDorzucił bym jeszcze sex i przysiady z lekkimi obciążeniem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tak seks jest bardzo dobry na wywołanie. Sama nie raz dostałam dzień poDorzucił bym jeszcze sex i przysiady z lekkimi obciążeniem
Sprawdzalam rok temu i bylo 0.29 ale mialam potem mocna stymulacje wiec obawiam sie teraz wyniku.. a Ty?A sprawdzałeś ostatnio swoje amh ?? Ile miałaś ??
[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Prosze prosze forum rak zaprzyjaźnione, że erotyki się pojawiają.[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Anetko - trzymam kciuki za Twoje AMH!!!!! Bardzooooo mocno!!!!
Dziewczyny - miłego tygodnia!!!!!!
Ale przeciez na gonapeptylu jeszcze jest jedna miesiaczka ba nawet musi byc bo inaczej nie zaczna wlasciwej stymulacjiDziewczyny quwa , genapeptyl w natarciu brzucha, antyli odstawione , jajniki na zmianę napierniczają aż ciężko chodzić - a ja czuję się meeegaaa okresowo do tego stres ile jajków będzie jutro idę wyrwać zęba jeszcze, jakbym mało miała bólu.
( i doopa i głowa ) eeeehhhh coś mnie dziś dół załapał
Ooo nie wiedziałam , dzięki - czas najwyższy od 42 dni nie miałam porzadnej @ i chyba dlatego mnie tajk jajcochy bolą no gin mówił , ze mogą ale nie muszą być plamienia. Quwa wszystko całkiem inaczej niż poprzednio no ale chyba wiedzą co robiąAle przeciez na gonapeptylu jeszcze jest jedna miesiaczka ba nawet musi byc bo inaczej nie zaczna wlasciwej stymulacji
Dziewczyny kiedyś udzielalam się na tym forum kiedy starałam przechodzilam taką samą drogę. Po 5 tranaferze doczekalam się upragnionego dzieciątka. Teraz pragnę rodzeństwa. Niestety 6 transfer się nie udał.
Chciałam zapytać Was czy któreś leczą się w Katowicach w Bocianie lub Invimed a jeśli tak TP czy możecie coś powiedzieć o tych klinikach ewentualnie polecić lekarza. Byłabym również wdzięczna za podanie kosztu całkowitego w przybliżeniu oczywiście.
Za wszystkie trzymam mocno kciuki i życzę żeby droga każdej z Was skończyła się różową pupą
Ale przeciez na gonapeptylu jeszcze jest jedna miesiaczka ba nawet musi byc bo inaczej nie zaczna wlasciwej stymulacji