Never give up
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesli niedawno bylas po owu to mysle ze jakies 2 tygodnie id trgo monentu i @ powinna sama przyjsc. Mi kiedys pomoglo jak sie dojechalam fizycznie - porzadna 80km trasa rowerowa i jakos poszloDziewczyny, dzis 51 dc a @ nadal nie ma i wszystko z planowanym transferem przesuwa sie. Czym naturalnym mozna wspomoc wywolanie @? Jak do konca tygodnia jej nie bedzie, ide do lekarza pewnie po dupka.
Jesli niedawno bylas po owu to mysle ze jakies 2 tygodnie id trgo monentu i @ powinna sama przyjsc. Mi kiedys pomoglo jak sie dojechalam fizycznie - porzadna 80km trasa rowerowa i jakos poszlo
spróbuj porobić brzuszki i potem wziąć ciepłą kąpiel, potem wino i namiętne sexyNo w tamtym tygodniu mowil, ze wyglada jakby owulacja byla. Ale kurcze jak ja tego nie przyspiesze to nie zalape sie na transfer nim pozegnam sie z ta fucha :/ Eh, nie mam roweru. Moze jednak sprzatanie by pomoglo? A tak serio moze cos z niepokalankiem pospolitym? Cos kiedys slyszalam, ze chyba reguluje cykl
Dorzucił bym jeszcze sex i przysiady z lekkimi obciążeniemJesli niedawno bylas po owu to mysle ze jakies 2 tygodnie id trgo monentu i @ powinna sama przyjsc. Mi kiedys pomoglo jak sie dojechalam fizycznie - porzadna 80km trasa rowerowa i jakos poszlo
Sexy nie bardzo, bo mnie po scratchingu tam troche jeszcze pobolewa :/ W przychodni kiedys byla wywieszka o Castagnus na regulacje cyklu, czyli cos w tym rodzaju Link do: Niepokalanek pospolity właściwości, opis i zastosowanie. Na co pomaga niepokalanek pospolity? . Nie wiem tylko czy takie bajery mozna stosowac przed transferem. Niby to ziolowe. Sprobuje jednak z wysilkiem fizycznym, moze pojde troche pobiegac z M wieczorem.spróbuj porobić brzuszki i potem wziąć ciepłą kąpiel, potem wino i namiętne sexy
O niepokalanku nie słyszałam więc nie pomogę. Chyba, że chcesz dupka "na już" to mam w domu nadstan
Miłego dnia dziewczyny!
Za każdą z Was ogromne [emoji110][emoji110][emoji110]
@anett96 nawet mi się śniłaś (byłaś moja wyobraźnia sobie postacią) ... Pogoń ich z ta beta
Castagnus - mi osobiście nic nie dał brałam 6 cykliSexy nie bardzo, bo mnie po scratchingu tam troche jeszcze pobolewa :/ W przychodni kiedys byla wywieszka o Castagnus na regulacje cyklu, czyli cos w tym rodzaju Link do: Niepokalanek pospolity właściwości, opis i zastosowanie. Na co pomaga niepokalanek pospolity? . Nie wiem tylko czy takie bajery mozna stosowac przed transferem. Niby to ziolowe. Sprobuje jednak z wysilkiem fizycznym, moze pojde troche pobiegac z M wieczorem.