reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie mam objawów. Zrobiłam wymaz i wyszlo wzrost skąpy +. Nigdy nie miałam. Pierwszy raz coś takiego wyskoczyło. Myślisz że jest szansa przeleczyc do następnego cyklu ?
Ja miałam ostatni raz zrobiony transfer przy pojedynczych candida w wymazie z pochwy. Doktor powiedziała, że jak nie mam objawow i candida nie ma w kanale szyjki to spoko. Jeśli by się powtarzały takie wyniki radziła zapodać kilka razy pimafucin.

reklama
Dzieki lasencje za dobre slowo :) jak zawsze pelna mobilizacja do podnoszenia z dolka :) z tym piciembto troche nietrafiony pomysl haha bo se glupia ja lyknela wlasnie i wtedy sie zebralo na gorzkie zale:p
Dzisiaj bede probowac sposod od @Agniecha1508 - czyli sie dojade jakimis zdrowszymi metodami :)

Milego dniaaaaa!!

@Barburka sliczne dzidzi! Dziewczyny wy sie tu nie krepujcie wrzucac takich ladnych zdjec bo to dla nas dobra motywacja jest. Mnie wkurza i doluje tylko jak komus to za latwo przychodzi i nie umie tego docenic.

Ja miałam ostatni raz zrobiony transfer przy pojedynczych candida w wymazie z pochwy. Doktor powiedziała, że jak nie mam objawow i candida nie ma w kanale szyjki to spoko. Jeśli by się powtarzały takie wyniki radziła zapodać kilka razy pimafucin.
Właśnie chciałam coś takiego usłyszeć [emoji4] dzięki [emoji9]

Podziwiam... że mnie to jednak ch**** Pani domu jak Was czytam:p
Ze mnie też mega ch***** pani domu. Całe życie na patencie, a patenty żywcem wyjęte z pomysłów serwowanych na fp, ale jak coś jest głupie i działa, to przestaje być głupie. Moja kreatywność w osiąganiu celu jak najniższym wysiłkiem i po najmniejszej linii oporu sięga zenitu. Co z tego, że naprodukuję się w kuchni, jak gary myje potem mąż [emoji23] Nie lubię czarnej roboty i np zmywam kurze rozwtorem płynu do płukania tkanin, bo jest antystatyczny i 2 dni dłużej mogę leżeć dupskiem do góry, a między sesjami odkurzania psią sierść i kurz zbieram specjalnym suchym mopem (nie mamy dywanów, same podłogi), bo to odkurzanie co któryś dzień, a nie codziennie [emoji23][emoji23][emoji23]

Kurcia w naszym przypadku to tylko za ciosem... Niech się biorą nieroby do roboty.

Kurde do dzisiaj się jakoś trzymałam, a tera mnie rozebrało. By to szlag jasny trafił. W pizdu z takim życiem [emoji20]

Poszłam tam, żeby mi ciążę pomogli utrzymać a tu na samym początku się poebałooooo.... wyć mi sie chce, qrwa nooooo!!!!!!

Dzoasia, mam nadzieje kochana, ze sie lepiej dzis czujesz. Czasem to lepiej z siebie wyrzucic to wszytsko i sie emocjonalnie oczyscic, ja tez mam momenty, ze bym tym pier...nela i zapomniala o tym calym in vitro, a kase wydala na inne przyjemnosci, a ja w porownaniu z Toba nic nie przeszlam. Jak to moja kolezanka w przenosni mowi wkladamy szpile glowa do gory i do przodu. Przynajmniej masz wyprobowane inne leki przy poprzedniej stymulacji, kiedy bylo dobrze wiec jest chociaz jakis punkt zaczepienia i niech sie biora do roboty przy kolejnej stymilacji bo jak nie to mieciu przyleci z uka i im tam pikiete pod tym ciechocinkiem zrobimy a co![emoji38]

reklama
Do góry