reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mamy malutkie mieszkanko ale zawsze możecie się wprowadzic ;)))
A poważnie - to w czym jesteś gorsza ze 30 km dalej nie mas mas dofinansowania a a czym obie jesteśmy gorsze ze nie mamy dofinansowania pełnego jak kobietki 3 lata temu? Władza robi co chce....
dziękuję kochana :) udało się, więc jakoś to przeżyjemy... niestety mrozaczków nie mam więc jak skarbuś się urodzi będę znowu musiała bulić, żeby miał rodzeństwo ech...

Ja pitole dziewuchy ja zapomniałeam że coś na rzeczy jest że w ciąży być może jestem bo po usg dopiero pewność będzie i zzarlam sushi dzisiaj bo pojechałam do biura w Warszawie normalnie pracuje w domu i żeśmy zaszaleli . Teraz mi nie dobrze :errr:nic mi nie będzie co? :shocked2:nie było tego dużo bo jak akurat brałam któreś z koleji i zobaczyłam że surowa ryba to mnie oswiecilo
będziesz żyła! prawdopodobieństwo jest naprawdę małe więc nie przejmuj się!

reklama
Do góry