Ja się tak dokładnie nie znam, ale chyba jest ok, gratulacjeJest wynik dzisiejszej bety:
13dpt 445.3
11dpt 272.8
Trochę mały ten przyrost...
reklama
17.08.Przykro mi
Kiedy masz wizyte, zeby ustalic co dalej?
Kurcia, współczuję bardzo... skontaktuj się najlepiej ze swoim lekarzem.Mam wynik beta <1.2
To 10dpt.
Odstawiać leki?
ilmenau
Fanka BB :)
17.08.
Pewnie za szybko na takie pytanie - bedziesz wracać do tej kliniki czy do innej?
Upij sie w ten weekend, jak mozesz gdzies wyskocz a od poniedzialku stawaj do walki. Uda nam sie, nam wszystkim :-*
Zostaję w tej bo mam pakiet 2+1.Pewnie za szybko na takie pytanie - bedziesz wracać do tej kliniki czy do innej?
Upij sie w ten weekend, jak mozesz gdzies wyskocz a od poniedzialku stawaj do walki. Uda nam sie, nam wszystkim :-*
Muszę przemyśleć, czy nie zrobić jeszcze raz laparoskopii, jeszcze raz napiszę do Wujka Jarka, może jednak coś się doszuka, poradzi.
Pić niestety nie piję, bo mi nie smakuje, ale w środę wyjeżdżam na Ibizę. Czekałam do dzisiaj z potwierdzeniem wylotu. Ale cóż. Jadę na te smutne wakacje, żeby mi łeb odpoczął.
chlopkers
A moze by do nich zadzwonic z informacja na temat poziomu beta hcg i pytaniem co dalej? Bo kurcze brac leki jeszcze ponad 2 tyg to chyba troche bez sensu..17.08.
misis188
U kogo masz wizytę? Moze umow sie do M lub P-A17.08.
misis188
Oni sami dzwonia z zapytaniem o betęA moze by do nich zadzwonic z informacja na temat poziomu beta hcg i pytaniem co dalej? Bo kurcze brac leki jeszcze ponad 2 tyg to chyba troche bez sensu..
chlopkers
Dobrze ze jedziecie, oderwiesz troche mysli i przewietrzysz glowe [emoji173] Ehh Bidulko, tyle juz przeszlas i wciaz cos nie tak [emoji20][emoji20] okropnie niesprawiedliwe jest to zycieZostaję w tej bo mam pakiet 2+1.
Muszę przemyśleć, czy nie zrobić jeszcze raz laparoskopii, jeszcze raz napiszę do Wujka Jarka, może jednak coś się doszuka, poradzi.
Pić niestety nie piję, bo mi nie smakuje, ale w środę wyjeżdżam na Ibizę. Czekałam do dzisiaj z potwierdzeniem wylotu. Ale cóż. Jadę na te smutne wakacje, żeby mi łeb odpoczął.
reklama
chlopkers
A to nie wiedzialam. Widac co klinika, to inna polityka. No to mysle ze najlepiej podczas tej rozmowy dopytac sie o to odstawienie lekowOni sami dzwonia z zapytaniem o betę
Podziel się: