reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jesli jeszcze ktoras zwas chce dolaczyc do naszej grupy na fb ktora nazywa sie Siłaczki to do wieczora jest odblokowana mozna wysylac prosby o dolaczenie
Zapraszamy [emoji847][emoji847][emoji16][emoji16]

Dziekuje za wsparcie dziewczyny. Jestescie nieocenione i zawsze mozna na Was wszystkie liczyc. To niesamowite miec tyle zyczliwych osob.

Pozostaje powiedziec: Zegnaj Kurczaczku nr 4. Byles moim ukochanym. Walczyles najdzielniej ze wszystkich.

@misis188 tak zrobie. Pojde do G zobacze co powie a pozniej skonsultuje to z kims innym. Moze PA - polubilam ja.

reklama
Dziekuje za wsparcie dziewczyny. Jestescie nieocenione i zawsze mozna na Was wszystkie liczyc. To niesamowite miec tyle zyczliwych osob.

Pozostaje powiedziec: Zegnaj Kurczaczku nr 4. Byles moim ukochanym. Walczyles najdzielniej ze wszystkich.

@misis188 tak zrobie. Pojde do G zobacze co powie a pozniej skonsultuje to z kims innym. Moze PA - polubilam ja.

Kurciu wielki przytulak. W takim momencie nie ma co powiedzieć. Trzymaj się mocno i walcz, a my będziemy Cię wspierać jak umiemy na odległość. Chociaż Ty należysz to tych co zawsze potrafia coś mądrego tutaj napisać i trochę mi głupio, że nie umię tak dobrze wspierać Was jak Wy na to zasługujecie dajac innym tyle wsparcia. Trzymamy kciuki za Kurczaczki.

Do góry