Teraz byście mnie nie poznały ;-)Zatkało - ale lasenca - co tam kiecka - piękna Ty!
reklama
redferrari
Fanka BB :)
no po samej figurze to wogóle ciężko poznaćTeraz byście mnie nie poznały ;-)
kochanka328
Fanka BB :)
@Kurcia @Mamma!Mia! dziewczyny przykro mi bardzo
Co to oznacza w praktyce że są podwyższone ??Lekko podwyzszone komorki nk pozatym wszystko wyglada ok ale niech sie jeszcze wypowiedza dziewczyny
Hahaha no racja ale to właśnie ona się najbardziej zmieniła;-)no po samej figurze to wogóle ciężko poznać
Trzymaj się cieplutko, dużo siły do walki. Trzymam kciuki za mrozakiMi się nie udało kolejny raz (beta 0,207) Ale zaczynam na nowo z mrozakami które mam.
Wszystkim czekającym na wynik bety życzę powodzenia
Dziekuje za wsparcie dziewczyny. Jestescie nieocenione i zawsze mozna na Was wszystkie liczyc. To niesamowite miec tyle zyczliwych osob.
Pozostaje powiedziec: Zegnaj Kurczaczku nr 4. Byles moim ukochanym. Walczyles najdzielniej ze wszystkich.
@misis188 tak zrobie. Pojde do G zobacze co powie a pozniej skonsultuje to z kims innym. Moze PA - polubilam ja.
Pozostaje powiedziec: Zegnaj Kurczaczku nr 4. Byles moim ukochanym. Walczyles najdzielniej ze wszystkich.
@misis188 tak zrobie. Pojde do G zobacze co powie a pozniej skonsultuje to z kims innym. Moze PA - polubilam ja.
Jak się zbierzemy to pierwsza pod sejmem będę stała. A jak mnie tak zobaczą w pracy to zaraz wylecę i będę miła dużo czasu żeby krzyczec@Kalno - chętnie i bym poszła - ciekawe kto pierwszym rzuci w Nas kamieniem
Lepiej dofinansować ..... , bo tak łatwiej się potem rządzi
reklama
Dziekuje za wsparcie dziewczyny. Jestescie nieocenione i zawsze mozna na Was wszystkie liczyc. To niesamowite miec tyle zyczliwych osob.
Kurciu wielki przytulak. W takim momencie nie ma co powiedzieć. Trzymaj się mocno i walcz, a my będziemy Cię wspierać jak umiemy na odległość. Chociaż Ty należysz to tych co zawsze potrafia coś mądrego tutaj napisać i trochę mi głupio, że nie umię tak dobrze wspierać Was jak Wy na to zasługujecie dajac innym tyle wsparcia. Trzymamy kciuki za Kurczaczki.
Podziel się: