Mamma!Mia!
Fanka BB :)
Kurcze, taka sama sytuacja jak u mnie...przykro mi.doktor odpisał żeby odstawic leki
Musimy walczyć dalej!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze, taka sama sytuacja jak u mnie...przykro mi.doktor odpisał żeby odstawic leki
A tak mocno trzymam kciuki...bardzo mi przykro, trzymaj się Kurciu. To jeszcze nie ta chwila ale napewno Ci się uda, mocno w to wierzę:-*Mam wynik beta <1.2
To 10dpt.
Odstawiać leki?
Wieeem poprostu zapomniałam zjadłam może że dwie Góra szt z surowym łososiem reszta to gotowana i jakieś wodorosty
Cholera jasna no kurczaczku raczej odstaw tuleMam wynik beta <1.2
To 10dpt.
Odstawiać leki?
Bardzo mi przykro [emoji20] mocno tule kochana, w końcu się uda zobaczysz.Mam wynik beta <1.2
To 10dpt.
Odstawiać leki?
Żeby jeszcze kiedyś do niej wrócić, będę ćwiczyć z maleństwem i biegać z wozkiem..;-)Suknia piekna ale jaka super panna mloda [emoji7][emoji7][emoji7] figurka marzenie [emoji7][emoji7]
[emoji20][emoji20][emoji20][emoji20][emoji20][emoji20] przytulam [emoji173][emoji173]Mam wynik beta <1.2
To 10dpt.
Odstawiać leki?
Mam wynik beta <1.2
To 10dpt.
Odstawiać leki?