reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny używacie tego aplikatora od lutinus?
Ja ostatnio uzywalam jak mialam lutinus, ale to takie ustrojstwo jest nieoplywowe, ze pozniej zaczelam juz palcami to wkladac. Duzo dziewczyn tez nie polecalo aplikatora. Tym razem mam crinone w zelu, ale myslac, ze bede miala lutinus juz zaplanowalam, ze nie bede uzywac apliaktora bo balam sie podraznien.

reklama
Kurcia, to fajnie, ze macie jeszcze jedna popcedure w cenie. Ja naprawde polecam dr M. On chyba daje mniej standardowe leki, bo jeszcze zanim ja zdecydowalam o KD to mial mnie stymulowac lekiem Pergoveris, o ktorym malo sie slyszy, facet naprawde ma doswiadczenie, samo to, ze Pasnik wypowiadal sie o nim w samych superlatywach duzo dla mnie znaczy. Wujek Jarek powiedzial, ze u dr M jestem w swietnych rekach i , ze czesto wspolpracuja.
Tylko go wujek Jaro nie nauczył jeszcze, że intraliid sie rozcieńcza w soli :laugh2:

A w jakiej byłaś klinice?

No właśnie tak słyszałam, że niszczy stosunki chemiczne i neuroprzekaźniki w organach... co za menda z tej choroby

@Apsik1981 a Ty w jakiej klinice?

@Mieciu85 zobacze co dr G powie, ale dr M mi teraz rozpisywał końcówkę stymulacji bo G nie było i też nie mówił żeby było coś źle... Jezus, czemu to nie może być prostsze.
Ja poza Polska Qiron w Hiszpani

To trzymam kciuki zeby wszystkie pieknie sie zaplodnily [emoji110][emoji110][emoji256][emoji256]
Ja bym zapladniala wszystkie no ale to moje zdanie
No kurcze siedziałam u tego doktora i nie wiedziałam co zrobić. Nigdy nie wiadomo co to się wydarzy, najwyżej jeszcze raz podejde i wtedy już wszystko pójdzie do zapłodnienia.

A w jakiej byłaś klinice?

No właśnie tak słyszałam, że niszczy stosunki chemiczne i neuroprzekaźniki w organach... co za menda z tej choroby

@Apsik1981 a Ty w jakiej klinice?

@Mieciu85 zobacze co dr G powie, ale dr M mi teraz rozpisywał końcówkę stymulacji bo G nie było i też nie mówił żeby było coś źle... Jezus, czemu to nie może być prostsze.
Ja jest w Ostrawie w Gyncentrum (ale nie tym które jest związane z Katowicami) . Tam trafiłam z polecenia mojego lekarza prowadzącego. W poniedziałek przeżyłam szok. Bo jak jeździłam na wizytę to owszem jakieś 2 czy 3 pary z Polski były. A w poniedziałek miałam punkcję. A tam sala i na niej byłyśmy w 4 osoby do punkcję 3 Czeszki i ja. Ja miałam ostatnia. Tak więc potem przyszły Panie na transfer i prawie same Polki. Transfer robią w 5 tej dobie po punkcji.

reklama
Do góry