reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej @Felia :)
Z tego co wiem to scratching można robić tak późno... oby @ nie przyszła... ;-)
A wracasz po Mroziaczka?
I gdzie się urlopowalas? ;)
Wizyta juz za mna. Scratching bedzie w czwartek, wiec musze sie modlic, aby @ nie przyszla a juz powoli mam bulgotanie w brzuchu. Doktor stwierdzil nawet ze z lewego jajnika byla owulacja. Ciekawe kiedy bo nic a nic nie zauwazylam. Cholercia i jak tu wypatrywac szczesliwego strzalu :laugh2:
Tak, jak sie uda teraz wszystko to wracamy po mrozaczka. Kwestia nadal otwarta czy jeden lub dwa, ale mysle raczej ze po dwa. Bylismy w poludniowych Wloszech. Chyba az za bardzo odpoczelam, bo az zapomnialam kodu do domofonu :-D
a brzuch i cycki mam juz tak ogromne ze dzis trzy sukienki probowalam!! Musi w koncu @ przyjsc, i znow bede z 2 tygodnie w plecy z immuno!

A tak a propos kochane przyszly recepty!! Szly dwa tygodnie z Lodzi do Torunia [emoji33]
No to poczta blyskawiczna :laugh2: Mnie powolutku tez piersi zaczynaja pobolewac a w brzuniu bulgotac. Tobie 3mam kciuki aby @ przyszla a sobie aby jeszcze jej kilka dni nie bylo :)

reklama
Właśnie odebrałam jej wyniki krwi i są bardzo kiepskie nie wiadomo czy ja dopuszcza do 3 chemioterapii. Dzisiaj w nocy jedziemy do Bydgoszczy na konsultacje bo ponoć maja najlepsza onkologie w kraju i nowatorskie techniki zobaczymy co nam powiedzą, co nowego zaproponują... do tego mamie psychika całkiem wysiadła. Cały czas płacze...

Dziekuje kochana za odpowiedz, mam nadzieje, ze konsultacja mamy popchnie was w dobrym kierunku. Trzymajcie sie mocno, musi byc dobrze. super, ze ma ciebie i wsparcie w rodzinie.[emoji173]️

Dzieki wielkie za odpowiedzi dot mojego znajomego po leczeniu onkologicznym, zawsze mozna ma was liczyc z porada. Jest yo naprawde super gosc i jutro jak przyjde do pracy to go zapytam jak to wyglada i jak bedzie jakis cien watpliwosci to sie przesiade gdzies dalej.

Aż dwa razy no coś Ty hehe ja kocham generalnie słodycze, można powiedzieć od urodzenia :D to liczę na to, że i glukoza mi posmakuje jako słodyczożercy:unsure: a Ty kochana miałaś w normie wyniki z tego badania, bo z tego co pamiętam to też wpitalałaś słodkości :tak:. Ja się obawiam, że będzie cukrzyca i będę pozamiatana haha
wyniki w normie - żadnej cukrzycy :tak: aż sama się zdziwiłam :-D poprostu moja Lenka to wszystko wchlaniala jak widać :-D

W pierwszym badaniu na czczo glukoza mi źle wyszła nie pamiętam który tydzień to był a później robiłam tak jak trzeba :-D nie miałam z tym problemu :-D

Także ja Ci życzę smacznego :D

wyniki w normie - żadnej cukrzycy :tak: aż sama się zdziwiłam :-D poprostu moja Lenka to wszystko wchlaniala jak widać :-D

W pierwszym badaniu na czczo glukoza mi źle wyszła nie pamiętam który tydzień to był a później robiłam tak jak trzeba :-D nie miałam z tym problemu :-D

Także ja Ci życzę smacznego :D
O dziękuję za pocieszenie to się już nie mogę doczekać jutrzejszego poranka :D obym tylko wsadziła swoją zgrabną stopę w japonki bo inaczej będę zmuszona jechać na boso :D:D:D

Wczoraj dostałam super patent na klimatyzacje domowa ... dziś ja spróbuje
Butelka wody zamrożonej należy postawić przy wiatraku efekt niby jest jak w chłodni

A oto wlasnie ochladzanie zrobione z butelek i wiatraku :) Naprawde dziala!
W srodku jest pelno butelek z zamrozona woda!
IMG_3730.JPG

Załączniki

• IMG_3730.JPG
    IMG_3730.JPG
    111,2 KB · Wyświetleń: 477
reklama
Do góry