reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej @Felia :)
Z tego co wiem to scratching można robić tak późno... oby @ nie przyszła... ;-)
A wracasz po Mroziaczka?
I gdzie się urlopowalas? ;)
Wizyta juz za mna. Scratching bedzie w czwartek, wiec musze sie modlic, aby @ nie przyszla a juz powoli mam bulgotanie w brzuchu. Doktor stwierdzil nawet ze z lewego jajnika byla owulacja. Ciekawe kiedy bo nic a nic nie zauwazylam. Cholercia i jak tu wypatrywac szczesliwego strzalu :laugh2:
Tak, jak sie uda teraz wszystko to wracamy po mrozaczka. Kwestia nadal otwarta czy jeden lub dwa, ale mysle raczej ze po dwa. Bylismy w poludniowych Wloszech. Chyba az za bardzo odpoczelam, bo az zapomnialam kodu do domofonu :-D
a brzuch i cycki mam juz tak ogromne ze dzis trzy sukienki probowalam!! Musi w koncu @ przyjsc, i znow bede z 2 tygodnie w plecy z immuno!

A tak a propos kochane przyszly recepty!! Szly dwa tygodnie z Lodzi do Torunia [emoji33]
No to poczta blyskawiczna :laugh2: Mnie powolutku tez piersi zaczynaja pobolewac a w brzuniu bulgotac. Tobie 3mam kciuki aby @ przyszla a sobie aby jeszcze jej kilka dni nie bylo :)

reklama
Właśnie odebrałam jej wyniki krwi i są bardzo kiepskie nie wiadomo czy ja dopuszcza do 3 chemioterapii. Dzisiaj w nocy jedziemy do Bydgoszczy na konsultacje bo ponoć maja najlepsza onkologie w kraju i nowatorskie techniki zobaczymy co nam powiedzą, co nowego zaproponują... do tego mamie psychika całkiem wysiadła. Cały czas płacze...

Dziekuje kochana za odpowiedz, mam nadzieje, ze konsultacja mamy popchnie was w dobrym kierunku. Trzymajcie sie mocno, musi byc dobrze. super, ze ma ciebie i wsparcie w rodzinie.[emoji173]️

Dzieki wielkie za odpowiedzi dot mojego znajomego po leczeniu onkologicznym, zawsze mozna ma was liczyc z porada. Jest yo naprawde super gosc i jutro jak przyjde do pracy to go zapytam jak to wyglada i jak bedzie jakis cien watpliwosci to sie przesiade gdzies dalej.

Aż dwa razy no coś Ty hehe ja kocham generalnie słodycze, można powiedzieć od urodzenia :D to liczę na to, że i glukoza mi posmakuje jako słodyczożercy:unsure: a Ty kochana miałaś w normie wyniki z tego badania, bo z tego co pamiętam to też wpitalałaś słodkości :tak:. Ja się obawiam, że będzie cukrzyca i będę pozamiatana haha
wyniki w normie - żadnej cukrzycy :tak: aż sama się zdziwiłam :-D poprostu moja Lenka to wszystko wchlaniala jak widać :-D

W pierwszym badaniu na czczo glukoza mi źle wyszła nie pamiętam który tydzień to był a później robiłam tak jak trzeba :-D nie miałam z tym problemu :-D

Także ja Ci życzę smacznego :D

wyniki w normie - żadnej cukrzycy :tak: aż sama się zdziwiłam :-D poprostu moja Lenka to wszystko wchlaniala jak widać :-D

W pierwszym badaniu na czczo glukoza mi źle wyszła nie pamiętam który tydzień to był a później robiłam tak jak trzeba :-D nie miałam z tym problemu :-D

Także ja Ci życzę smacznego :D
O dziękuję za pocieszenie to się już nie mogę doczekać jutrzejszego poranka :D obym tylko wsadziła swoją zgrabną stopę w japonki bo inaczej będę zmuszona jechać na boso :D:D:D

Wczoraj dostałam super patent na klimatyzacje domowa ... dziś ja spróbuje
Butelka wody zamrożonej należy postawić przy wiatraku efekt niby jest jak w chłodni

A oto wlasnie ochladzanie zrobione z butelek i wiatraku :) Naprawde dziala!
W srodku jest pelno butelek z zamrozona woda!
IMG_3730.JPG

Załączniki

• IMG_3730.JPG
    IMG_3730.JPG
    111,2 KB · Wyświetleń: 483
reklama
Do góry