reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie wiem czy będziesz miała pobierana krew po godzinie i po dwóch czy tylko raz, ale będziesz głodna :-) i to tylko w sumie przez to może się zrobić słabo. Ja w ciąży jem co 2-3 godziny, bo inaczej aż mi niedobrze heh
Mi co dwie godziny mój żołądek podpowiada, że jest puściutki i trzeba go napełnić do syta :o:D a krew mam mieć pobraną dopiero po dwóch godzinach od wypicia glukozy :yes:

Ja mam trochę tak jakby mnie stado os ukąsiło...
No ale co poradzę... o tej porze to off w torebce jak flakonik perfum - zawsze musi być :p :) :D
A ja wam powiem ze mnie pierwszy raz wlasnie jak jestem w ciazy zaden komar nie dziabie ;)
Chyba mam tak chemiczna krew od lekow ze sie nie zblizaja :)
A zawsze bylam pogryziona na maksa

Może to dziwnie zabrzmi ale ja kocham zapach nowych książek :o ale główną rolę odgrywa oczywiście jej treść,.żeby nie było. Jak tam kochana sobie radzisz w te upały. Bo ja już nie ogarniam, jutro w końcu jadę na badanie krzywej cukrowej. Strach się bać. Chodzą plotki, że omdlenia się zdarzały po wypiciu glukozy o_O:o
Mi się słabo robiło i strasznie duszno. A nie bylo takich upałów jak robilam. wystawił mi wentylator zebym nie zjechala im. ale każdy inaczej znosi glukoze. pojedź rano raniutko i wybierz miejsce gdzie napewno jest klimatyzacja. Będzie dobrze :)

Właśnie odebrałam jej wyniki krwi i są bardzo kiepskie nie wiadomo czy ja dopuszcza do 3 chemioterapii. Dzisiaj w nocy jedziemy do Bydgoszczy na konsultacje bo ponoć maja najlepsza onkologie w kraju i nowatorskie techniki zobaczymy co nam powiedzą, co nowego zaproponują... do tego mamie psychika całkiem wysiadła. Cały czas płacze...
Jakie wyniki ma zle robila juz jakies pierwsze obrazowe ?
Czy narazie wyniki z krwi sie pogarszaja ?
Ma neutropenie jesli tak to dostanie granulocyty czyli np accofil na polepszenie wynikow

reklama
Mi się słabo robiło i strasznie duszno. A nie bylo takich upałów jak robilam. wystawił mi wentylator zebym nie zjechala im. ale każdy inaczej znosi glukoze. pojedź rano raniutko i wybierz miejsce gdzie napewno jest klimatyzacja. Będzie dobrze :)
Właśnie labo otwierają o 7:00 będę na pewno dużo przed czasem, kurczę tylko tam zwykle tak duszno jak cholera jest i bez glukozy poty mnie oblewają haha obym nie odpłynęła jak moja koleżanka :D

Do góry