reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To.wszystko przez te slodycze:) kochana a nie bylo szans na cc bo kurcze nie wiem czy nie lepiej by bylo zeby jeszxze z,tydzień posuedziala.u mamusi
Śmiałam się do Pani doktor o te słodycze ale ona mówi , że to takie gadanie ludzi i że dużo zależy od genów też A u mojego Męża w rodzinie były duże dzieci u mnie znowu malutkie..szkoda , że nie szła w naszą drogę.. może być tak że nie zareaguje na wywowalnie ale obstawia , że w piątek mogę być już rozpakowana

reklama
Śmiałam się do Pani doktor o te słodycze ale ona mówi , że to takie gadanie ludzi i że dużo zależy od genów też A u mojego Męża w rodzinie były duże dzieci u mnie znowu malutkie..szkoda , że nie szła w naszą drogę.. może być tak że nie zareaguje na wywowalnie ale obstawia , że w piątek mogę być już rozpakowana

To będziesz mieć najpiękniejszy prezent urodzinowy!!!

Zareagujesz na pewno:) no to nic. Jeszcze dzis i jutro sie relaksuj:)

Kochana a ostatnia wizyte kiedy mialas i ile Lenka w tedy wazyla? Moj 2 tygodnie temu 2905 gram. W czwartek jeszcze ide do niego tylko nie wiem czy mnie bedzie badal czy tylko da wynik tego posiewu

Kochana a ostatnia wizyte kiedy mialas i ile Lenka w tedy wazyla? Moj 2 tygodnie temu 2905 gram. W czwartek jeszcze ide do niego tylko nie wiem czy mnie bedzie badal czy tylko da wynik tego posiewu
Ostatnia miałam 6lipca i wazyla 2500:szok: poplakalam się ale Pani doktor mnie uspokoiła , że to życie i się śmiała że tatusia trzeba obwiniać że taki duży był :p

reklama
Do góry