Śmiałam się do Pani doktor o te słodycze ale ona mówi , że to takie gadanie ludzi i że dużo zależy od genów też A u mojego Męża w rodzinie były duże dzieci u mnie znowu malutkie..szkoda , że nie szła w naszą drogę.. może być tak że nie zareaguje na wywowalnie ale obstawia , że w piątek mogę być już rozpakowanaTo.wszystko przez te slodycze kochana a nie bylo szans na cc bo kurcze nie wiem czy nie lepiej by bylo zeby jeszxze z,tydzień posuedziala.u mamusi
reklama
ilmenau
Fanka BB :)
Śmiałam się do Pani doktor o te słodycze ale ona mówi , że to takie gadanie ludzi i że dużo zależy od genów też A u mojego Męża w rodzinie były duże dzieci u mnie znowu malutkie..szkoda , że nie szła w naszą drogę.. może być tak że nie zareaguje na wywowalnie ale obstawia , że w piątek mogę być już rozpakowana
To będziesz mieć najpiękniejszy prezent urodzinowy!!!
misis188
Oj tak. Masakra. Wczoraj sie cieszylam ze dzis bedzie padac bo pokazywali opady.cały dzien a dzisiaj dupa blada, nie ma opcji.ze bedzie padac@Vorreiavereunbimbo wysokiej bety az do nieba
@Agonia777 kochana zaciskam kciuki za same dobre informacje
Pozostalym dziewczynom zycze wspanialego dnia
Bosze niech sie skoncza te saharyjskie upaly
misis188
Zareagujesz na pewno no to nic. Jeszcze dzis i jutro sie relaksujŚmiałam się do Pani doktor o te słodycze ale ona mówi , że to takie gadanie ludzi i że dużo zależy od genów też A u mojego Męża w rodzinie były duże dzieci u mnie znowu malutkie..szkoda , że nie szła w naszą drogę.. może być tak że nie zareaguje na wywowalnie ale obstawia , że w piątek mogę być już rozpakowana
misis188
Kochana a ostatnia wizyte kiedy mialas i ile Lenka w tedy wazyla? Moj 2 tygodnie temu 2905 gram. W czwartek jeszcze ide do niego tylko nie wiem czy mnie bedzie badal czy tylko da wynik tego posiewuŚmiałam się do Pani doktor o te słodycze ale ona mówi , że to takie gadanie ludzi i że dużo zależy od genów też A u mojego Męża w rodzinie były duże dzieci u mnie znowu malutkie..szkoda , że nie szła w naszą drogę.. może być tak że nie zareaguje na wywowalnie ale obstawia , że w piątek mogę być już rozpakowana
redferrari
podkarmią je podrasują i będę jeszcze z nich siłaczeDzwonili juz pisalam hoduja do blastki bo bidoki slabe
Ostatnia miałam 6lipca i wazyla 2500 poplakalam się ale Pani doktor mnie uspokoiła , że to życie i się śmiała że tatusia trzeba obwiniać że taki duży byłKochana a ostatnia wizyte kiedy mialas i ile Lenka w tedy wazyla? Moj 2 tygodnie temu 2905 gram. W czwartek jeszcze ide do niego tylko nie wiem czy mnie bedzie badal czy tylko da wynik tego posiewu
Justin87
Dokładnie. U mnie o 8 było 28 stopni. Leżę, koty ze mną i nie wiemy, co mamy ze sobą zrobić. [emoji6]@Vorreiavereunbimbo wysokiej bety az do nieba
@Agonia777 kochana zaciskam kciuki za same dobre informacje
Pozostalym dziewczynom zycze wspanialego dnia
Bosze niech sie skoncza te saharyjskie upaly
U
użytkowniczka v
Gość
Byłam,byłam. Wziełam na cito,ale mają być o 14stej dopiero. Odświeżam co chwilę stronę,może ktoś się nad biednym człowiekiem zlituje i wrzuci to wcześniejAniu bo my tu zaraz orła wywiniemy. Byłaś na becie?????
reklama
Ło jezu ale emocje..zaraz wyjde z siebie.Byłam,byłam. Wziełam na cito,ale mają być o 14stej dopiero. Odświeżam co chwilę stronę,może ktoś się nad biednym człowiekiem zlituje i wrzuci to wcześniej
Podziel się: