reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie kochane wracam z wizyty .. w moje urodziny czyli 2sierpnia kładę się do szpitala na wywołanie bo Mała za szybko przybiera już ma 3700:szok: ... szyjka 1cm ale małej się w ogóle nie spieszy, główka mocno w dole ale szyjka pozamykana na 4spusty:laugh2: tak więc może w tym tygodniu już przytule mój największy Skarb ❤

Właśnie kochane wracam z wizyty .. w moje urodziny czyli 2sierpnia kładę się do szpitala na wywołanie bo Mała za szybko przybiera już ma 3700:szok: ... szyjka 1cm ale małej się w ogóle nie spieszy, główka mocno w dole ale szyjka pozamykana na 4spusty:laugh2: tak więc może w tym tygodniu już przytule mój największy Skarb ❤
To.wszystko przez te slodycze:) kochana a nie bylo szans na cc bo kurcze nie wiem czy nie lepiej by bylo zeby jeszxze z,tydzień posuedziala.u mamusi

Hej kochana, milo ze pytasz, ja przez ten caly czas co nic nie pisalam nie moglam sie na forum zalogowac :( Caly czas jakos blad i blad wyskakiwal... Dopiero dzisiaj przyszlo mi do glowy zeby wykasowac aplikacje i zainstalowac ponownie i zadzialalo :D Taka jestem bystra
emoji23.png

Ogolnie u mnie wszystko ok, wczoraj 8t6d mialam USG i maluszek ma juz 2,2cm i serce wali 170 na min :)

Niestety zeby wszystko nie bylo tak idealnie mam krwiaczka :( W dodatku urosl od ostatniego czasu i musze wypoczywac przez nastepne 3 tyg do kontroli :( Juz jestem na zwolnieniu... Nie daje mi to spokoju i b sie boje... Mam nadzieje ze sie cofnie to swinstwo...

Ide nadrabiac Waszs posty :)

Milego dnia wszystkim :*

Zobacz załącznik 883178
Ja wogole nie moge korzystac z aplikacji instalowalam ja juz 10 razy i zawsze wyskakuje blad w logowaniu wiec dalam sobie na spokoj ;)
Odpoczywaj kochana jestes kolejna z nas ktora ma krwiaczka moj po tygodniu lezenia ale nid tak calkiem plackiem zmniejszyl sie o polowe teraz moge juz chodzic a

reklama
Cześć Kobitki,
@Vorreiavereunbimbo za piękną betę mocne kciuki, chociaż wydaje się, że jest już tylko formalnością. :*
@Agonia777 powodzenia na wizycie. Daj nam później znać, kiedy będziesz przytulała swoje maluszki. :)

Przepraszam, że tak późno wrzuciłam kalendarz ale u mnie jak zwykle akcja od rana.
Weszłam dzisiaj do łazienki a tam obraz rodem z horroru, krew wszędzie na podłodze, w wannie. Okazało się, że moja kotka krwawi. Właśnie wróciłam od weta, prawdopodobnie to kamienie na pęcherzu, tak to wygląda na usg. Już jej współczuję. :(
Ojojoj kochana brzmialo strasznie w pierwszych linijkach bo myslalam ze to znowu cos u ciebie. Wspolczuje koteczce oby jak najszybciej ja wyleczyli

Do góry