ilmenau
Fanka BB :)
Jutro 8dpt dwóch trzydniowych zarodków. Trzymaj proszę kciuki i nie puszczaj! Tak chciałabym żeby to była prawda...
Piekna kreska, gratuluje odwagi - 7 dpt!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro 8dpt dwóch trzydniowych zarodków. Trzymaj proszę kciuki i nie puszczaj! Tak chciałabym żeby to była prawda...
Dziewczyny przy okazji wykupowania leków wziełam dwa testy ciążowe. Zrobiłam teraz jeden z nich i...jest druga kreska. Co prawda blada jak dupka,ale jest. Tak się poryczałam,bo pierwszy raz przez moje ponad 30letnie życie zobaczyłam dwie kreski. Jednak na betę pójdę jutro,mam nadzieję,że to nie jest jakieś oszustwo i beta wyjdzie pozytywna
Widać@dżoasia nie wiem czy cokolwiek zobaczysz,bo bladziusieńka,ale na żywo jest widoczna.
Napisze z mojego doswiadczenia, ale wiem, ze Asia zna lepiej krakowskich lekarzy [emoji4] moim gin jest od dawna dr T. Bereza i jestem z jego opieki bardzo zadowolona. Swietny specjalista, a przede wszystkim bardzo pomocny czlowiek, czlowiek o wysokim poczuciu etyki zawodowej. Nie bede sie rozpisywac kiedy i jak mi pomogl, ale naprawde jest lekarzem z powolania [emoji4]No właśnie, w Krakowie którzy lekarze są wg Was najlepsi? Jakie macie doświadczenia? Mieszkam tu od 3 lat i jak do tej pory najbardziej pozytywne wrażenie zrobiła na mnie dr Tomaszewska, która wypatrzyła u mnie kiedyś mikrego polipka w usg (i to na zwykłej kozetce, nie samolocie), którego później 3 lekarzy nie potrafiło odnaleźć,dopiero histeroskopia potwierdziła jego obecność, i to ona mi napisała zalecenie dla męża zbadania nasienia "czarno na białym" Widziałam też, że kolejki ustawiały sie do dra Berezy.
Ja tak samo. Myślałam w swej naiwności, że skoro podejmujemy się ostatniej szansy, to powinno się udać za pierwszym transferem. Jak zobaczyłam, że tutaj na forum dziewczyny mają negatywne bety, spadające, poronienia, to było jak obuchem w głowę. Później doświadczyłam tego na własnej skórze, gdy mnie przećwiczyły dziwne bety oznaczające ciąże biochemiczne.Kochana Asia Ci nadziei nie chciala odbierać tylko wie ze in vitro czasem nie zaskoczy od razu. Ona bidulka tez ma bagaz doświadczeń za soba gdzie inna by sie moze juz poddala ale ona zawsze sie podnosi i dziala nie patrzac wstecz. Ja niby tez bylam latwym przypadkiem bo jedynym problemrm byly niedroznr jajiwody a mam za soba 5 pelnych procedur, 7 transferow. Potem doszla u mnie immunolgia. Warto wiedziec ze in vitro nie zawsze zalapuje za pierwszym razem. Ja teho nie wiedzialam, przecież to byl pewniak i kur...ko bolalo
Dziękuję bardzo.Tyle czasu czekaliśmy z mężem...boję sie tylko że.powtórzę badanie i cała radość pryśnie.Jak czesto sie zdarza ze przy pierwszej becie ponad 300, okazuje się jednak że dzidziusia nie ma?Tak Kochana, jestes w ciazy [emoji4] ale powtorz badanie 48h [emoji4] a poki co po cichu gratuluje! [emoji173][emoji173]
@Kurcia I co zobaczyłas na teście??? Pisz szybciutko....Lo jezus az mam ciary!!! Test 7dpt!!!!!!!! Ty rozrabiako!!!
Ja dzisiaj sikam zeby zobaczyc czy sie ovitrelle wyplukal
Czyli jednak beta we wtorek
Marzenie moje każdego dnia aby takie fora były tylko dla towarzystwa a nie z powodu leczenia IVF .. aby było nas jak najmniej albo wcale...❤Dziekuje bardzo [emoji173]️ a ja trzymam mocnooo za twoja wizyte, zeby wszytsko dobrze poszlo i dolaczysz do klubu wariujacych w oczekiwaniu na bete
Kupiłam z myślą,że zrobię w środę rano,a jak dotarłam do domu,to butów nie zdążyłam zdjąć,tak wparzyłam do kibelka. Kurciu trzymam za Ciebie ogromne kciuki. Mam nadzieję,że za chwilę obie będziemy chodzić z brzuszkamiLo jezus az mam ciary!!! Test 7dpt!!!!!!!! Ty rozrabiako!!!
Ja dzisiaj sikam zeby zobaczyc czy sie ovitrelle wyplukal
Czyli jednak beta we wtorek