reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@dżoasia, wszyscy twierdzą, że ivf jest właśnie dla takich przypadków jak moje idealne, więc proszę, nie odbieraj mi resztek nadziei... tylko to mi już zostało.
Kochana Asia Ci nadziei nie chciala odbierać tylko wie ze in vitro czasem nie zaskoczy od razu. Ona bidulka tez ma bagaz doświadczeń za soba gdzie inna by sie moze juz poddala ale ona zawsze sie podnosi i dziala nie patrzac wstecz. Ja niby tez bylam latwym przypadkiem bo jedynym problemrm byly niedroznr jajiwody a mam za soba 5 pelnych procedur, 7 transferow. Potem doszla u mnie immunolgia. Warto wiedziec ze in vitro nie zawsze zalapuje za pierwszym razem. Ja teho nie wiedzialam, przecież to byl pewniak i kur...ko bolalo

Taki właśnie ma ponoć styl działania doktor M :/
Czyli @motylek24 nie powiedział Ci ile masz pęcherzyków i jakiej wielkości???
Nasz doktor P to drukowal mi zdjęcia i tłumaczył ile gdzie i który ok itd.. :)
Tylko kochana ja wiem z wlasnego doświadczenia ze ilość jajek nie jest rowna ilosci oocytiw które moga byc zaplodniane. Przy mojej 3 procedurze bylo dużo jajek, wyniki tez wskazywaly ze pinkcja bedzie bardzo owocna a pobrali tylko 3 oocyty

W trakcie transferu widać raczej medium w ktorym zarodek wpływa do macicy - np embrioglue jeśli miałaś :)
Mi przy pierwszym transferze mowili ze przed zarodkiem i tuz za nim sa znaczniki-pecherzyki powietrza, ktore sa widoczne na usg [emoji4] i stad widac gdzie dokladnie zarodek zostal umiejscowiony [emoji4]

Hej Dziewczyny :) Chciałam się przywitać, bo od nowego cyklu i ja dołączę do tych, które mają do czynienia z in vitro. Czekam na @ by zacząć długi protokół. Mam nadzieję, że znajdę tu wsparcie i trochę dobrych rad :)
Witamy Cię serdecznie :) rozgosc się :-)
A gdzie się leczycie? I jaki macie problem?

reklama
Do góry